June 1

Mooie, heldere haar zijn een blikvanger in de zomer. Heeft u blond haar dat is meer dan tijd, maar altijd donker? Over bleekmiddelen voor het haar kan hier gevonden worden.


Bleekmiddelen gebruiken voor het haar - het moet je betalen


Lemon als glansmiddel voor het haar. © Sara_Hegewald / PixelioDe meeste mensen met blond haar te krijgen in hun leven donkerder haar. Er zijn verschillende manieren om je haar weer helderder te maken. Die ze zijn, kan hier worden gevonden.

Natuurlijke brightener

Er zijn veel verschillende meningen over wat helpt om het haar lichter te maken. Voor een deel werkt dit goed, probeer dan de huismiddeltjes betaalt gewoon af.

  • De Zitronensaftaufheller Tip: citroensap om je haar lichter te maken. Gewoon het citroensap met een beetje shampoo op je haar, laat op ongeveer een uur en spoel. Best daarna een remedie voor het haar, toe te passen, zodat je schijnen echt leuk.
  • Bleekmiddelen Kamille: Kamille is ook uw haar lichter te maken. Kook gewoon kamille thee, laat het afkoelen en dan was je haar met kamille thee.
  • De zon is een natuurlijke whitener. Zodra de eerste zonnestralen kan worden gezien, moet je naar buiten het huis en in de zon. Na een paar weken besef je duidelijk dat je haar weer helder.

Lichter haar chemisch

  • De eenvoudigste manier om het haar te verlichten, is het bezoek aan de kapper. Of het nu heldere hoogtepunten of een complete kleuring: Het haar is dan lichter zeker. Meestal is het een chemische whitening maar niet zo goed voor je haar.
  • Een andere bleekmiddelen zijn tinten. Deze maken het haar door een paar tinten lichter en kan haar uitstralen. Ga gewoon naar de drogist en kies uit tinten in goudblond out. Dan gewoon van toepassing op het haar, laat op, spoelen. Föhnen toen en stylen van je haar.
  • Er zijn ook veel bleekmiddelen shampoos. Bijvoorbeeld, Go Blonder van John Frieda. De shampoo moet het haar van de was te doen om lichter te wassen.
  • Verder zijn er verschillende Blond-sprays die worden gesproeid op het haar en verlicht het haar zichtbaar.

Welke is de juiste glansmiddel voor je haar is, moet je zelf beslissen, er zijn veel verschillende manieren om donkerder haar weer helderder geworden, natuurlijk of chemisch.

Tags: Schoonheid, haar, citroenen, kapper, Blond, bleekmiddelen

Gerelateerde Artikelen aan Bleekmiddelen gebruiken voor het haar - het moet je betalen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden