June 1

Als bloempotten staande op de vensterbank, en dit moet altijd naar beneden worden genomen om het venster te openen, dan is het tijd voor een bloem bankje. Zelfs staande op de vloer vazen ​​en bloempotten komen op een mooi meubel om beter te profiteren. Een bloem bank mag niet klaar worden gekocht. U kunt eenvoudig zelf te maken. Hieronder staan ​​de instructies voor een bloem bankje.


Blauwdrukken voor een bloem bankje


Op een bloem bankje mooie bloemen en andere planten komen om hun beste voordeel.Wat je nodig hebt:

 • vier platen uit massief hout of medium density vezelplaat
 • Houtlijm
 • Houtschroeven
 • Pools
 • Kleur
 • Foelie

In aanvulling op de kwijting voor de vensterbank heeft een bloem bankje een paar meer voordelen. Ook geschikt als natuurlijke scheidingswand. Een bloem bankje gejuich de kamer en voegt verscheidenheid aan het appartement. Al met al is de bloemen Bank een zeer decoratief meubel, die weer kan worden versierd met verse kleurrijke bloemen.

Bij de bouwmarkt, het hout voor de bouw instructies krijgt u

 1. Met een eenvoudige montage-instructies, kunt u de bloemen zelf bank. De eerste manier moet naar de bouwmarkt. U hebt de keuze uit welk materiaal is om de bloem bank zijn. U zal worden op de bouwmarkt de planken van sparren of dennenbos brengen op het gewenste niveau. Volgens blauwdrukken voor de bloemen Bank Je hebt vier planken.
 2. U hebt een groot bord, quasi het moederbord waarop de bloemen zijn eindelijk beschikbaar. Bovendien moet u de montage-instructies twee planken voor de zijkanten die kleiner zijn dan het moederbord. Voor de stabiliteit van bloemen bankgaranties, volgens de montage-instructies, de vierde bestuur, dat dient als achterwand.
 3. Nu de platen zijn verbonden. Dit gebeurt in overeenstemming met de montage-instructies, of met lijm of met speciale houten schroeven. De vierde kamer is tussen de zijpanelen en het moederbord geplaatst en verzekert de duurzaamheid van de constructie.
 4. Indien nodig, kunt u nu verf de bloemen Bank kleurloos. Dus de mooie houtnerf is goed om te zien.

De bloemen maken bank zelf

 • In plaats van bloemen bank boards op vier poten kan staan. Als u de benen u is de bouwmarkt of timmerman te helpen.
 • Hier is een belangrijke aanvulling op de opbouw van de instructies: In plaats van massief houten planken kan worden verkregen voor de bloemen Bank ook medium density vezelplaat. Dit is stabiel en relatief goedkoop uitgangsmateriaal. Bij het snijden ontstaat geen afval, zoals het geval is met massief hout. Een bloem bank, gemaakt van vezelplaat, kunt u te maken. Een schilderij van het hout maakt het net zo goed als de lijm de bloem bank met interessante patronen of motieven.

Dit Blumenbank uw appartement is verrijkt door een individu en praktische juweel.

Tags: planten, DIY, bouwinstructies, bloemen

Gerelateerde Artikelen aan Blauwdrukken voor een bloem bankje

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden