May 30

Helaas zijn veel mensen weten de pijnlijke druk in de buikholte. Vaak wordt de druk veroorzaakt door verschillende voedingsmiddelen. Slechts een paar groenten kan zorgen voor een blähendes gevoel in mijn maag. Daarom moet men aandacht besteden aan de winderig effecten wanneer het wordt gebruikt om pijn te vermijden.


Blähendes groenten - zodat u voorkomen dat de druk in de buik


Welke groenten zorgt voor een zwelling in de buik?Hieronder vindt u een aantal interessante informatie, die zijn groenten bekend voor een blähendes buikgevoel en wat u kunt doen tegen de druk in de buik zal vinden.

Blähendes groenten - een overzicht

  • Een categorie zijn de peulvruchten. De peulvruchten omvatten. Voorbeeld, alle erwten, linzen en bonen.
  • Ook kan elk type van koolstof, bijvoorbeeld broccoli, witte kool, rode kool en savooiekool het opgeblazen gevoel en pijnlijk gevoel in mijn maag veroorzaken.
  • Bovendien, schorseneren, uien en pastinaken zorgen voor een opgeblazen gevoel. Sommige mensen kunnen ook de consumptie van paprika's resulteren in abdominale druk.
  • Een andere oorzaak kan zijn volle granen. Als u geen volle granen hebben gegeten, kan het goed zijn dat je maag reageert door winderigheid.
  • De combinatie van aardappelen en peulvruchten eten terwijl je maag kan veroorzaken is opgeblazen. De reden is dat zowel groenten vereisen verschillende spijsverteringssappen. Deze twee sappen heffen hun effect op elkaar.

Tegenmaatregelen voor een pijnlijke druk in de buikholte

  • In het algemeen is de regel dat rauwe groenten winderigheid sterker dan gekookt, gestoomde of gekookte groenten kunnen veroorzaken. Daarom moet u bij een gevoeligheid geen rauwe groenten te consumeren.
  • Bovendien, je niet doet of lage blähendes hebben toegang tot groenten zoals. Zoals spinazie, tomaten, courgettes, aardappelen, pompoen, snijbiet, komkommers, selderij, sla of aubergine.
  • Wanneer het verbruik van de verschillende soorten kool kunt u het effect te verminderen door het geven erin bij het koken iets karwij of venkel in de kool met. Omdat in het algemeen de opgeblazen gevoel wordt veroorzaakt door de cellulose in groenten.
  • Het winderig effecten van peulvruchten kunt u verkleinen door eerst onderdompelen de vrucht. Giet dit water en kook de peulvruchten na de frisse water.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: groenten, Gezondheid, voeding, Onderwijs, pijn, maag

Gerelateerde Artikelen aan Blähendes groenten - zodat u voorkomen dat de druk in de buik

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden