May 30

Vraag jezelf af wat een zwarte aura betekent waar het onderwijs is en welk doel ze ontmoet? De kleuren van de aura te maken energie zichtbaar.


Black Aura - Betekenis


De zwarte aura toont disharmonie op het gebied van energie.De leer van de aura kleuren - dat is achter

Het woord "Aura" komt uit het Grieks en staat voor adem of aura. De aura van de mens is een stralende energie, de helderziende en gevoelige man te zien als kleur. Afhankelijk van de stemming uitstraalt naar de lichaamskleur. De zwarte aura is het bewijs over drastische situaties.

De aura bestaat uit lagen. De esoterische weet chakra's, die ook bestaan ​​uit lagen. Elk chakra heeft een significant effect op je lichaam en je ziel. Over het algemeen, ieder mens heeft zeven chakra's.

Verstandige en gevoelige mensen die zich bezighouden met energie werk en esoterie, zie je aura kleuren. Energy werknemers, in dit geval, Aura Consultants, zich ten doel om de harmonie te stellen en in evenwicht te brengen van uw aura. Zij bepalen of uw aura is cloud of halogeen-achtige.

De energie werknemers niet een arts of therapeut te vervangen. Hij is een adviserende en ondersteunende rol. Hij deed zijn kennis op seminars en cursussen waarin esoterische voeren. De mate is niet beschermd.

Energy werknemers maken gebruik van verschillende methoden om je energie te stabiliseren. Hij werkt met edelsteen en energie massages, engelen en helpt het lichaam te reinigen. De energie werknemers te adviseren over gezond eten en hoe u uw huis schoon te maken door middel van rituelen.

Er zijn manieren om uw Aura figuurlijk vangen. Een type is de aura fotografie, die ook wordt genoemd Kirlian fotografie. Met deze methode, u op uw vinger op een fotografische plaat, waarbij het metaal. De spanning gegenereerd door de druk energie die je zien op een fotografische film.

Wilt u de aura te zien in huis, een persoon tegen een lichte achtergrond. Denk aan het hoofd regio, zonder dat de nadruk hier. Probeer te kijken door middel van de persoon. Zij zien een witte gloed die draait met een oefening in één kleur.

De aura kan niet visueel vertegenwoordigen, omdat de energieën te veranderen en te verplaatsen. U krijgt een flikkerend kleur te zien.

De kleuren van de aura en de betekenis

De kleur rood verwijst naar je fysieke activiteit: omringt u een rood licht, dan moet je standvastig in het leven zijn. Deze kleur symboliseert inhoudelijke claims. Ervaar gepassioneerde momenten en in moeilijke situaties bij te houden.

Zenden een oranje licht, je bent vitaal en gezond. De kleur oranje geeft je levenslust. Je bent een creatief persoon en loop openlijk door het leven.

Omringt een geel licht, kennis en intelligentie zijn belangrijk: ze verlangen om te leren en nemen elke gelegenheid te inspireren. De kleur geel geeft je optimisme dat u in elke situatie te gebruiken.

Een groene kleur geeft u de liefde voor de natuur: Ze zijn een meer evenwichtige, meer down to earth en rustig persoon. De kleur groen symboliseert vrede en geluk.

Een blauw licht van invloed op uw communicatie: je bent een spraakzame persoon die goed luistert. Je gaat op een gevoelige uw gesprekspartner. Ze komen diplomatiek en zijn de ideale bemiddelaar.

The Color Purple invloed op uw gevoelige manier: kijk achter de gevel en zijn de contacten voor je medemens. Als je omringd bent door een paars licht, dan zijn Tarot, droom interpretatie en edelstenen op uw dagelijkse schema.

Sommige aura kleuren zijn zeldzaam. Als je een wit licht omringen, heb je een veel energie. Roze toont uw zorg en tedere kant en bruine vormen uw hardwerkende en fatsoenlijk leven.

De kleuren zilver en goud behoren tot de hoogste kleur. Omhult een zilveren licht, je bent helderziend en beschikken over veel energie. De gouden kleur symboliseert onvoorwaardelijke liefde. Je ziet duidelijk en hebben een onbeperkte vitaliteit.

Black Aura - zegen of vloek?

De kleur zwart toont depressieve periodes en negatieve gevoelens. Je lichaam is disharmonisch. U ontkent het leven en voelen neerslachtig.

Het licht dat schijnt om je heen in een sterke kleur is gedoofd. Je gedachten gaan in negatieve uitspraken. U zal geen vrede en fellows in uw omgeving te vinden bent u integendeel.

Een zwarte aura is negatief en wordt behandeld in de esoterische. Er zijn mensen die gespecialiseerd zijn in de aura healing. Als waardevolle hulpmiddelen nemen edelstenen en presenteren deze aan de beschadigde delen van je lichaam. Zelfs ademhalingsoefeningen zijn onderdeel van het genezingsproces.

Uw huis van invloed op de kleur van de aura. Reinig je kamer met wierook, edelstenen en energie-beelden.

Eet een gezond dieet en schema rusttijden voor uw lichaam. Breng je energie in balans, tijdens het wandelen in de frisse lucht en zorgen voor een schoon huis.

Genezen of fraude?

De New Age heeft zich gevestigd in de markt en maken van miljoenen in de verkoop per jaar. Wanhopige mensen zijn op zoek naar betekenis in het leven. Het leven crises, zoals scheidingen, ziektes en verliezen de deur open in de geheime wereld van de esoterie. Cartomancy, edelstenen, droom interpretatie en de helende energie werk maken deel uit van de moderne consulting methodes. Tot dusver is er geen wetenschappelijk bewijs voor de werking van de methoden. Vooral de aura therapie is omstreden. Aura meters zijn duur en brengen luid sceptici meer dan de hitte van een mens om te schitteren.

Tags: Training, aura, spiritualiteit

Gerelateerde Artikelen aan Black Aura - Betekenis

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden