June 1

Als bittere amandelen worden gebruikt in recepten, na te denken over dit omdat je niet alternatieven moet kopen. Teken op bittere amandel olie of amandel extract.


Bitter Almond Kopen - Wat u moet dit overwegen


De bittere amandelen is giftig. © William Philipona / PixelioWees voorzichtig bij het kopen van bittere amandelen

Aangezien bittere amandelen een onvergelijkbaar aroma deze olie of het nu, suikergoed gebruikt voor de productie van gebakken producten en als geurstof in parfums. Als je iets wilt met bittere amandelen kopen, moet u er rekening mee:

  • Pure onbehandelde olie van bittere amandelen of bittere amandelen zijn zeer giftige producten die waterstofcyanide release in de spijsvertering. Kinderen moeten dus nooit in contact komen. Aangezien de amandelen en de olie hoewel een bittere smaak, maar geur van marsepein, bestaat het gevaar dat kinderen knabbelen ernaar. Deze producten kun je niet regelmatig meestal kopen. Je moet niet proberen om echte olie van bittere amandelen of bittere amandelen te kopen.
  • Bittere amandelolie voor menselijke consumptie wordt behandeld dit geen waterstofcyanide is. U dient deze producten te kopen voor uw eigen veiligheid, dan is er geen risico van vergiftiging.
  • De aanduiding benzaldehyde is de smaakstof, komt in zuivere olie van bittere amandelen en in kunstmatig of natuuridentieke. Amygdalin is de stof die aan blauwzuur (waterstofcyanide) en is giftig. De bittere amandelolie bevat dus altijd benzaldehyde en mag niet cyanide of amygdalin bevatten. Veel consumenten veronderstellen dat benzaldehyde was het vergif dat niet zo is, kunt u gemoedsrust te kopen.
  • Amandel extract bevat meestal benzaldehyde maar geen waterstof cyanide, wat betekent dat u ook veilig kopen.

Waarschuwing voor amygdaline

  • Door de aanwezigheid van amygdaline, wordt de verkoop van bittere amandelen verboden apotheken. Dit product wordt vaak verkocht uit dubieuze bronnen als vitamine B-17. Abrikoos Ook kernels die de stof bevatten. Van amygdaline het waterstofcyanide, die niets te maken heeft met bittere amandel smaak of bitter amandel olie voor menselijke consumptie wordt geproduceerd heeft. Ook kunt u het gebruiken om Spice up elke gebak.
  • Zelfs echte bittere amandelen of abrikozenpitten zijn beschikbaar uit dergelijke bronnen. Laat het alleen, omdat de producten gevaarlijk zijn. Reeds 5 Bittere amandelen kan een kind te doden, dit is niet voor de begroting!
  • Vervang in recepten bittere amandelen door normale tonsillen en zorg ervoor dat de juiste smaak, door het toebrengen van bittere amandel smaken, in plaats van het kopen van bittere amandelen.

Is het waar dat je zou kunnen bakken onbezorgd met bittere amandelen, omdat het gif breekt in de warmte. Maar als een potentieel gevaar uitgaat van de rauwe bittere amandelen, zou je beter niet kopen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Bitter Almond Kopen - Wat u moet dit overwegen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden