May 30

Je vraagt ​​je af wat dat betekent in uw BIOS-instellingen van punt "Load Optimized Defaults"? Deze instelling variant is erg belangrijk, vooral als je een fout hebt gemaakt bij het configureren.


BIOS: Load Optimized Defaults - Mededelingen


Ieder moederbord heeft een BIOS die door softwareleveranciers.BIOS is het besturingssysteem van het moederbord

Het BIOS (Basic Input / Output System) is verantwoordelijk voor zorgen dat uw besturingssysteem is geladen. Ook kan in dit systeem, die standaard is op elke moederbord maakt belangrijke instellingen.

  • In BIOS, kunt u opgeven, bijvoorbeeld van welke media een besturingssysteem worden geladen. U kunt ook aangeven of apparaten op het moederbord, zoals netwerk kaarten of USB-poorten operationele of uitgeschakeld moet zijn. Zelfs als uw computer is te luidruchtig, kunt u kiezen in de meeste BIOS-instellingen een stillere fan profiel.
  • Alle instellingen, zodat u in dit menu worden automatisch bijgewerkt op uw besturingssysteem en kan er niet meer verandering.

Geplaatst BIOS-configuraties moeten worden opgeslagen op het tabblad "Exit" voor het menu verlaten. In aanvulling op de punten "Wijzigingen negeren" en "Load Optimized Defaults", vindt u ook het menu-item "Afsluiten en Wijzigingen opslaan 'om uw wijzigingen toe te passen.

Load Optimized Defaults - Betekenis

Elk BIOS heeft een menu-item, waarmee u optimale standaardwaarden te laden. In de meeste gevallen zal de naam van dit punt "Load Setup Defaults" of "Load Optimized Defaults". Over Hier heb je je systeem automatisch geconfigureerd, die instellingen die uw computer werkt stabiel samenbrengen. Bijvoorbeeld, de optimale frequentie van het geheugen en de zogenaamde core voltage CPU, bepaald en geladen.

  • Als u wilt een nieuw moederbord te kopen en niet omgaan met BIOS-instellingen en niet bijzonder goed vertrouwd met het, is het voldoende om de standaardinstellingen voor uw systeem over te laden.
  • Zelfs als je een fout hebt gemaakt tijdens de configuratie en uw pc zal niet opstarten, zal uw computer weer aan het werk bij het laden van deze instellingen.

Houd in gedachten dat u ook bij het laden van de standaardinstellingen moeten ze op het item te nemen "Exit en Wijzigingen opslaan." Bovendien, je moet nog steeds blijven de opstartvolgorde handmatig te bepalen.

Tags: software, Computer, Hardware, moederbord, BIOS

Gerelateerde Artikelen aan BIOS: Load Optimized Defaults - Mededelingen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden