May 30

Parkeerplaatsen zijn gemeenschappelijk eigendom een ​​residentiële vastgoedbevak. Zij worden aan de respectievelijke eigenaars flat in de weg bijzondere gebruiksrechten. Het gebruik is gebaseerd op het doel, niet altijd ter beoordeling van de bijzondere toepassing rechtmatige appartement eigenaar.


Bijzondere rechten van het gebruik van een parkeerplaats - dus het beheer van het correcte gebruik


Garages zijn onderworpen aan een doel.Parkeerplaatsen, voor zover ze op de grond buiten, een deel van het onroerend goed en kan dus geen privé-eigendom van de individuele appartement eigenaren zijn.

Alleen ondergrondse parkeerplaatsen kunnen privé-eigendom zijn. De voorwaarde is dat de oppervlakken worden gekenmerkt door permanente merken als voltooid (§ 3 II 2 WEG).

Het doel kenmerkt het bijzondere recht van gebruik

  • In de verklaring van afsplitsing ruimten worden toegewezen aan elk appartement eigenaren op een regelmatige basis. Zoals huiseigenaren U kunt uw toegewezen parkeerplaats te gebruiken in het kader van de in de verklaring van afsplitsing doel strafbaar gestelde feiten. Lees eerst de verklaring van afsplitsing. Idealiter, de manier waarop het gebruik van speciale rechten op het gebruik of de eigendom in uw parkeerplaats is er in detail beschreven.
  • Bij gebreke van een dergelijke bepaling, de manier waarop het gebruik van een speciale rechten op het gebruik of particuliere eigendom is afhankelijk van het verkeer vooruitzichten. Dit geldt ook voor een parkeerplaats, vooral als je alleen recht op bijzondere gebruik. Zo'n speciale gebruiksrecht is niet direct vergelijkbaar met het recht van eigendom. Is de eigenaar van de parkeerplaats en blijft de vereniging van huiseigenaren '.
  • Dezelfde principes gelden voor een carport. Inclusief een voetafdruk wordt meestal verstaan ​​dat wordt begrensd door vier hoekstijlen, en is bedekt.

Een parkeerplaats is bruikbaar geoormerkt

  • Een parkeerplaats wordt alleen gebruikt om uw auto te parkeren. Het is niet de bedoeling te deponeren of hun auto of huishoudelijke bouwmaterialen herstellen. In principe moet u onthouden van alles wat je buren stoort. Met andere woorden, kunt u alleen doen wat je verwacht van je buren.
  • U mag geen structurele veranderingen te maken. Het is u niet toegestaan ​​zonder toestemming van de eigenaar gemeenschap om uw parkeerplaats te beveiligen door het plaatsen van een parkeerplaats beugel tegen ongeoorloofd gebruik. Het zou in feite een maatregel die het uiterlijk van de algemene indruk van het condominium duurzame verandert. Hiervoor hebt u de toestemming van uw mede-eigenaar nodig.
  • U kunt vanuit uw directe toonhoogte buren ook niet nodig dat hun voertuigen altijd dit "center" park, zodat u gemakkelijk ingang jezelf en kunt krijgen. Je hebt geen recht op een minimale afstand tot uw eigen auto (AG München, vonnis van 2013/11/06 - 415 C 3398/13). Ook kunt u gebruik maken van uw parkeerplaats gebied te nemen in volle. Een grens is maar waar je lastig vallen je buren.

Een speciaal recht om een ​​parkeerplaats te gebruiken kunt zelfs met terugwerkende kracht (sharing contract) worden geregeld. Toen echter de toestemming van alle appartement eigenaren is vereist. Kijk naar een volgende overeenkomst die het bijzondere recht van toepassing in het kadaster worden ingeschreven. Alleen dan heeft het rechtszeker inventaris en betrouwbaar kan worden gebruikt, zelfs van een koper voor uw woningen.

Tags: auto, Vastgoed

Gerelateerde Artikelen aan Bijzondere rechten van het gebruik van een parkeerplaats - dus het beheer van het correcte gebruik

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden