June 1

Fruit is niet per se de eerste gedachte als je denkt aan voedsel dat u kan bieden voor de verjaardag van het kind. Des te meer vreugdevolle ouders van kleine verjaardag gasten zullen uw oorspronkelijke fruitschaal kennis te nemen.


Bieden fruitschaal voor de verjaardag van kind - hoe het eruit ziet vanuit heerlijke


Maak een mooie boomgaard.Om de juiste fruit voor de verjaardag van kind te vinden

  • Als het fruit is te kijken heerlijk, je moet kopen op zeer korte termijn voor viering verjaardag van het kind. Gewoon snel bederfelijke fruit zoals druiven, moet u in een koel te houden, totdat je het aanbieden voor consumptie.
  • Selecteer de vrucht mogelijk de kwaliteit en tegelijkertijd op basis slag te gaan. Hoe helderder de kleur van de vruchten, hoe beter.
  • Onbehandeld vruchten die u kunt gebruiken met shell. Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft om bijvoorbeeld appels en fruit shell op deze manier zo veel gezonde stoffen die in de schelp behoudt.

Feest voor de ogen - zo overtuigd van een fruitschaal

Ouders weten de situatie: bij de verjaardagspartijen van kinderen zijn er tal van snoep. Dat is een goede zaak, immers, is de verjaardag van een kind speciaal. Maar als je wilt voorkomen dat de delicatesse tiert welig en sommige kinderen is slecht, bieden een originele fruitschaal, die al maakt het kijken chique fruit.

  • Een klassieker voor de kinderen fruitschaal is de zogenaamde magic appel. Het hoogtepunt van de magische appel is dat het in eerste instantie lijkt op een hele appel, maar als de kinderen nemen het in de hand, kunt u in twee helften uit elkaar dat je eerder niet kon zien. U kunt een magische appel vrij gemakkelijk als je alle prikken door een appel aan een denkbeeldige horizontale middellijn met een puntig en scherp mes om de appel centrum te creëren. De sneden ingesteld dat er een aaneengesloten puntige tanden, hun afschuiningen altijd wees op 45 graden van elkaar.
  • Maak kleine spiesjes met individuele stukjes fruit geleden. Varieer het assortiment van kebabs, want niet elk kind houdt van de dezelfde vruchten. U zult waarschijnlijk kiezen voor verse druiven, aardbeien, frambozen, evenals ananas. Gebruik spiesjes dat zo min mogelijk risico van letsel opleveren.
  • Gebruik fruit variëteiten met grote vruchten, zoals meloen als een fruitschaal. Knip bijvoorbeeld zoals in de figuur gezien, op de wijze van een magische appel per stuk meloen uit en de rest van de meloen shell op de folie kleine vruchten.
  • Een ananas kan in vieren in de lengte, het oplossen van op een afstand van ongeveer 3 mm voor harde schaal met een continue cut (maar laat het op de lade) en cross-gesneden in 1 cm dikke plakken, u van dienst zijn met kleine spiesen of vorken.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Bieden fruitschaal voor de verjaardag van kind - hoe het eruit ziet vanuit heerlijke

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden