June 1

Turkije beweert zelf al jaren niet alleen als een bestemming voor de zomervakantie, maar ook als een steeds meer populaire bestemming voor de winter maanden. Na het seizoen, het "land van de Sultans" - hier in het bijzonder de Turkse Rivièra (zuidkust) tussen Antalya en de Kaap Anamur, of naar de plaatsen Antalya, Alanya, Kemer en Bodrum - dankzij het aangename klimaat voor wie op zoek ontspanning, een actieve vakantie en cultuurliefhebbers een vakantieparadijs. Waarom laat de kerstdrukte thuis en breng de hectische weken in december ontspannen in warmere klimaten.


Bezoek Turkije in december - het moet je kijken naar je reisplanning


Unseco World Heritage Site in Turkije: Göreme, met zijn uitgehouwen in tufsteen grot kerken.Goede redenen om naar Turkije te reizen in het laagseizoen

  • Een goed argument in het voordeel van de reistijd in december of januari moet waarschijnlijk de zeer redelijke prijzen. Veel touroperators lokken Turkije tijdens de wintermaanden in de anders zeer dure 5-sterren hotels met kortingen tot 50%. Dus als het herstel hoeft niet noodzakelijkerwijs zinderende hitte, zou dit de meest concurrerende tarieven in overweging te trekken alleen in december.
  • In deze tijd van het jaar te verwachten in Turkije een veel meer persoonlijke service dan de piek toeristische seizoen - het personeel in het hotel is inderdaad meestal verminderd, maar niet zo gehaast en gestrest en kan beter inspelen op uw behoeften en wensen zijn.
  • Een andere reden voor de winter vakantie in Turkije is het klimaat: terwijl het vaak rillen op eigen grondgebied in december in de vrieskou, bent u in het zuiden van Turkije, met een gemiddelde van 12 - 18 ° C verwend, wat overeenkomt met ons over herfstachtige temperaturen. De temperatuur van het water is nog steeds rond de 20 ° C - als gevolg van de koelere luchttemperatuur, is echter meer gehecht relaxen op het strand - voor sightseeing luchttemperatuur, zijn echter absoluut ideaal.
  • Alle grote attracties, zoals Pergamon, Troy, oude theater en de tempel, de beroemde terrassen van Pamukkale en het rotsachtige landschap van Cappadocië, kunt u een bezoek in de wintermaanden - u deze tijd van het jaar heeft het voordeel dat het typisch is voor Turkije attracties niet van toeristische drukte zijn overvol.

Bij het reizen in december is het essentieel om te wegen

  • Gezond wantrouwen is echter geschikt wanneer je fladdert een super goedkope deal in het huis, waarin verschillende excursies, zoals tapijt fabrieken, absoluut moet worden geboekt! U kunt ervan uitgaan dat je zou willen rigoureus rippen in de fabrieken en Maufakturen - het blijkt u in de meeste gevallen, goedkope industriële goederen op.
  • Echter, je moet ook de volgende overwegingen in uw reisplanning: het is mogelijk om zich in vele delen van het zuiden van Turkije in december neerslag en vaak kille valwinden van de hoogvlakten geleden. Huidige weersomstandigheden kan - maar hoeft niet per se - optreden. Dus vergeet niet om af te stemmen op je kleding keuze voor de reis naar Turkije op onverwachte verandering in het weer.
  • Wanneer u Turkije bezoeken in december, zeker je doet met de intentie om weg te komen en tot rust komen maar één keer. Hotels die adverteren 'internationale sfeer' zijn echter vaak gedreven door clubs en verenigingen die zeer luid vieren soms - je leren lezen in de reisbrochures "tussen de regels", dus u bespaart jezelf onaangename verrassingen.
  • In Turkije zijn bouwactiviteiten verboden in toeristische resorts in de zomermaanden. Bijgevolg worden ze naar de wintermaanden. Zo kan het gebeuren kunt u vinden dat je omringd bent in uw vakantie hotel van luxe, maar de bouw lawaai van de bouw van een nieuw hotel naast de deur moeten doorstaan ​​van 's morgens tot' s avonds. Kijk naar je vakantie hotel reservering op een plan of op het internet, zodat u lege percelen naast het hotel kan zien en kan de vraag of de bouw activiteiten op dit gebied te verwachten in december of gepland.
  • Als u hebt gepland om te verblijven in Turkije in december, gaan op de veronderstelling dat deze tijd van het jaar ook kavel is gesloten, of ze nu van de glijbanen in het hotel, het strand bars of themaparken. De grote winkels en bazaars zijn ook open in de winter seizoen, de selectie is soms niet zo groot als de belangrijkste vakantieperiode - krijgen, maar alles. En laten we niet missen de bazaars het plezier van de actie: dit ritueel is in de bazaars van Turkije douane - het is formeel verwacht door handelaren.

Tags: de winter, reis, Turkije, december, het klimaat, reistijd

Gerelateerde Artikelen aan Bezoek Turkije in december - het moet je kijken naar je reisplanning

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden