May 31

U wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en willen de afspraak te bevestigen? Om een ​​afspraak bevestiging voor uw interview te maken.


Bevestiging van de afspraak voor het interview - zodat je de juiste formuleren


Telefoon opnemen!Afspraak bevestiging - ja of nee?

  • Je hebt een uitnodiging voor een gesprek ontvangen en overwegen of u een afspraak bevestiging zou moeten maken? Het antwoord is: Als niet specifiek gevraagd in de uitnodiging dan ook om een ​​afspraak bevestiging te geven, moet u de telefoon opneemt en bevestig de afspraak.
  • Zelfs als het schrijven is gewoon dat je moet zeggen weten als u de afspraak niet kunt houden, moet u de afspraak te bevestigen. Dit maakt het zeker als een meer beleefd en gewetensvolle indruk dat je naar een interview niet bevestigen.

Om de afspraak voor een interview te bevestigen

  • Voor kleinere bedrijven, moet je de telefoon opneemt om een ​​afspraak te bevestiging van het interview te maken. Je zou dan namelijk die direct op de lijn, waarin je het interview en kan door middel van een vriendelijke telefoongesprek punten op voorhand.
  • Voor grotere bedrijven, moet u de afdeling Human Resources bellen om het gesprek te bevestigen. De meeste HR is ook bij het onderhoud.
  • Als u een afspraak bevestiging te maken, wordt u gericht zoveel mogelijk aan degenen van wie u de uitnodigingsbrief te interviewen hebben ontvangen.
  • Kijk nogmaals schriftelijk! Als er e-mailadres en telefoonnummer van een contactpersoon, moet je pick-up de telefoon om het gesprek te bevestigen. Dit is in het schrijven, maar slechts een e-mailadres van de contactpersoon, bevestigt het interview per e-mail.
  • Een afspraak bevestiging van het gesprek via e-mail is eenvoudig. Schrijf: Geachte heer / mevrouw ... (naam van de contactpersoon), zoals ik bevestig de afspraak voor een interview op ... (datum) op (tijd gebruik) en hartelijk dank voor uw uitnodiging. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten. Met vriendelijke groeten ...
  • Als u bevestigt het interview via de telefoon, bel je naam, je dankbaar voor de uitnodiging tot een gesprek, bel dan de benoeming en de positie aan de orde, en zeggen dat je komt naar! Nogmaals, moet je eindelijk weer verklaren dat u zich verheugen op de afspraak.

Ik wens u veel succes!

Tags: wedstrijden, Interview, Professioneel, baan, banen

Gerelateerde Artikelen aan Bevestiging van de afspraak voor het interview - zodat je de juiste formuleren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden