June 1

Veel beroemde mensen uit Frankrijk zijn zeer goed bekend in Duitsland. Bijvoorbeeld, de Franse acteur Jean Paul Belmondo Spieer werd beroemd door zijn films in Duitsland. Vanuit het gebied van muziek de Sängerein Edith Piaf opvalt.


Beroemde Mensen uit Frankrijk - Ontdek meer over Edith Piaf


Chansons zijn als rozen - mooi met een stekende pijn © Joujou / PixelioEdith Piaf leefde een leven in beweging. De Franse vrouw werd een van de beroemdste zangeressen chanson in de wereld en behoort tot de kring van beroemde mensen uit Frankrijk. Echter, het was een moeilijke weg naar roem en erkenning, alsook de opkomst van een wereld ster voor hen.

Edith Piaf - de stem van Frankrijk

  • Werd geboren Edith Piaf op 19 december 1915 in Parijs. Je echte naam was Edith Giovanna Gassion. Na haar geboorte moeder Edith meteen linksaf. Haar vader was een acrobaat in het circus en nam zelfs speciale zorg van de kleine Edith. Dus Edith Piaf in eerste instantie groeide op met haar grootmoeder.
  • Tijdens haar jeugd leed Edith Piaf van constante honger en blind zelfs in de leeftijd van zeven na een oogontsteking. Na twee jaar van blindheid genezen ontsteking en kon ze weer te zien. De genezing vond plaats na een bedevaart naar de heilige Therese met haar grootmoeder. Om deze reden is vereerd dat ze Heilige Theresa rest van haar leven en regelmatig woonden de Walfahrtsstätte.
  • Met tien jaar van Edith Piaf begon als een straat zanger. En met 15 jaar is zij ingehuurd voor een cabaret als zanger.
  • Maar pas aan het eind van de jaren 1930 slaagde in de kleine Française, ze nog maar 147 centimeter hoog, de doorbraak. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef zij in Parijs en trad voor krijgsgevangenen.
  • Na de Tweede Wereldoorlog Piaf gevierd een groot succes. Echter, werd haar carrière altijd overschaduwd door ernstige ziekten. Haar droom voor de liefde en voor de veiligheid vervuld niet voor hen. In plaats daarvan raakte ze betrokken bij talloze liefdesaffaires. Ze stierf uiteindelijk in 1963 in Parijs op de leeftijd van 48 jaar.
  • Edith Piaf, die opgedaan als de "Mus van Parijs" wereldfaam, opgenomen meer dan 200 nummers. Hun meest bekende lied is waarschijnlijk: Non, je ne regrette rien - nee, ik heb niets dat hun levensmotto weerspiegelt betreuren.

Andere beroemde inwoners van Frankrijk uit de film bedrijfsleven

  • Andere beroemde mensen uit Frankrijk zijn bijvoorbeeld: Jean-Paul Belmondo, Jean Reno en Gerard Depardieu.
  • Alle drie zijn geworden wereld sterren in de film business. Jean Reno is gestegen met Hollywood zelfs een van de meest bekende gezichten in de wereld film geworden.
  • En ook de Franse actrices zijn wereldberoemd. Om hier te vermelden slechts Catherine Deneuve of Sophie Marceau, die zelfs in een James Bond film speelde.

Tags: Training, mensen, Frankrijk, beroemd

Gerelateerde Artikelen aan Beroemde Mensen uit Frankrijk - Ontdek meer over Edith Piaf

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden