May 30

In Duitsland, elk recht op pensioen van de zogenaamde weduwe of weduwnaar, indien de echtgenoot is overleden. De berekening van het weduwenpensioen wordt vaak, maar als zeer ingewikkeld. Er zijn veel regels die niet gelden voor iedereen en zijn instrumenteel voor het bedrag van het pensioen. In staat zijn om het pensioen te berekenen, moet eerst worden gecontroleerd, in wat voor soort pensioen dat u recht hebt.


Berekening van het weduwenpensioen - hoe het werkt


Welke weduwepensioen is voor u?Wat je nodig hebt:

  • Pension verslagen
  • Pension Calculator

De basis voor de berekening van het pensioen

  • Voordat u de berekening van het weduwenpensioen kan uitvoeren, moet u controleren of u recht heeft op pensioen de "kleine" of "grote" weduwe.
  • Het pensioen van de kleine weduwe wordt verkregen wanneer men zelf werkt nog steeds en kan het grootste deel van zijn leven zelf te ontkennen. Het is goed voor 25% van wat een pensioen van uw overleden echtgenoot ontvangen.
  • Pensioen De grote weduwe echter wordt betaald wanneer u beide minderjarige kinderen zelf kunnen niet betalen voor uw kosten van levensonderhoud, heb je een gehandicapt kind of ouder dan 45 jaar zijn. In dit geval ontvangt u 55% van het pensioen van haar overleden echtgenoot.

Dus het weduwenpensioen berekend

  • Als je eenmaal weet welke pensioen dat u recht hebt, kunt u de berekening van het pensioen van de weduwe te maken. Eerst moet je om te controleren op uw pensioen bescheidenheid, hoeveel pensioen u hebt ontvangen en uw echtgenoot. Maximaal 55% van het pensioen van de overledene, kunt u toevoegen aan uw pensioen bij de berekening van het weduwenpensioen nu.
  • Hebt u krijgt zowel € 1.000 per stuk, dus uw pensioen beschikbaar zou zijn voor een maximum van 1.550 euro. Vanaf uw eigen pensioen, is een uitkering in mindering gebracht, die op dit moment staat op € 689,93. Van wat overblijft - in dit geval 310,07 euro - zal u worden gecrediteerd 40% van het weduwenpensioen. Dat zou € 124 in dit geval. Deze 124 Euro zal worden afgetrokken van de € 1.000 van uw eerste pensioen. Het pensioen van uw man is voor hellende tot 55% op uw pensioen. Dat zou in dit voorbeeld te zijn, € 550, zodat uw uiteindelijke pensioen zou neerkomen op € 1.425.

Ingewikkelde berekening van het weduwenpensioen eenvoudig geïmplementeerd

  • Met alle getallen en waarden die je moet berekenen, is het soms moeilijk is om zicht. Eenvoudiger manier om het pensioen van zijn weduwe te berekenen wanneer men gebruik maakt van een speciale pensioen rekenmachine, die overal kan worden gevonden op het internet.
  • Om het weduwenpensioen te berekenen, moet u een aantal persoonlijke details in te voeren en de rekenmachine doet de rest automatisch.

Tags: Finance, pensioenberekening, pensioen uitkering weduwe

Gerelateerde Artikelen aan Berekening van het weduwenpensioen - hoe het werkt

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden