May 30

Betalingen van inkomende en uitgaande facturen na aftrek van kortingen leiden tot een latere wijziging in de berekening redenen voor de omzet en pre-tax. Zorg er ook rendement voor klagen goederen een BTW-correctie nodig is. Take care. Altijd een gewetensvolle kiezer BTW-aangifte En ontmoet je met een behoorlijke boekhouding van uw fiscale verplichtingen. Om een ​​onterechte vervolging te voorkomen. Bijzondere aandacht moet u de zogenaamde intracommunautaire handelsverkeer als eigenaar van een bedrijf en de afnemer van de goederen te geven. De gevaren verkoop van belastingvrije goederen door Duitse importeurs moeten worden aan u bekend.


Bereken omzetbelasting aanpassing


Correcte Accounting vergemakkelijkt de omzetbelasting aanpassing.Omzetbelasting aanpassing onder de BTW-aangifte

Of je post betalingen opgelaaid ingang of uitgang facturen met korting of leer een faillissement dreiging van de kant van de klanten. Met de juiste boekhouding record dat u brengt uw financiële weer goed op de huidige stand van dit vereist een goede identificatie en het indienen van de maandelijkse btw-aangiften of de jaarlijkse euro aan de belastingdienst.

 • Stel het bedrijf na het indienen van de BTW een dubbele boeking van de in- of uitgang facturen vast, moet u de belasting te corrigeren. Je hebt te veel belasting of een te hoog bedrag van de omzetbelasting geplaatst ofwel.
 • De meeste bedrijven zijn onderworpen aan de belastingwetgeving van de nominale belasting. De omzetbelasting is al gemaakt met de uitvoering van de levering en uitvoering. Ze is al aan de belastingdienst betalen voordat de vergoeding inclusief ontvangen op het bedrijf rekening BTW.
 • Overweeg een schuld als oninbaar, kunt u, zoals in het geval van de daaropvolgende correctie van de factuur bedraagt ​​procedure (§ 17 par. 2 nr. 1 UStG). De omzetbelasting is dienovereenkomstig worden gecorrigeerd. Dit leidt tot een terugbetaling in de volgende BTW-aangifte. Ook nederzettingen met de toekomstige betalingen mogelijk zijn.
 • Opgenomen uitgaande facturen op goederen aflossingen en veranderingen als gevolg van defecten advertenties leiden tot een herziening van de verplichting.
 • Heeft gekozen voor de werkelijke belasting, een kleiner bedrijf, het is goed voor haar omzet na betaling. Is de basis voor deze keuze bij de omzet van vorig jaar minder dan 500 000 euro en voor het niet goed vrijgesteld boerderijen. In de feitelijke belasting van de toe-eigening van een feitelijke loon is cruciaal voor belastingen. De betaling van BTW ontstaat aan het einde van het pre-registratie periode waarin de betaling is ontvangen.
 • De werkelijke belasting is voor boekhoudkundige doeleinden een aanzienlijke vereenvoudiging.
 • Is een bekend geworden insolventie van een klant de vraag als oninbaar, je hoeft niet te wachten op het definitieve verlies van vorderingen. De belasting kan al worden gecorrigeerd.
 • Latere betalingen ontvangen in het kader van een insolventieprocedure committeren aan een hernieuwde posting.

BTW berekenen correctie - Voor boekingen prijzen

Kortingen na facturering vermindering van de omzet en het bedrag van de omzetbelasting. De reeds geboekte omzet bewijst vervolgens te hoog. De eerder opgenomen in de boekhouding belasting (het boeken van de beginnend Company factuur Doe) moet worden gecorrigeerd.

 • Voorbeeld: Original factuurbedrag Doe EUR 2 000 exclusief 19% BTW (€ 380,00) = factuurbedrag 2 380,00 euro.

  Origineel bericht:
  Doe (vraag) 2 380,00

Bij Revenue 2 000,00
BTW 380,00

 • Het bedrijf opgericht Doe vervolgens vast een materiële fout in de levering en vraagt ​​om de reductie van het factuurbedrag. Anders wordt de hele terugkeer van goederen of gedeeltelijk gecrediteerd.
 • Een krediet aan Smith de post verloopt. U moet maken van de boekingen ongedaan gemaakt. Aan de andere kant vertegenwoordigt een correctie boeking:

  Het plaatsen van een terugkeer van de goederen:

  Opbrengsten 2 000.00
  BTW 380,00
  Op aanvraag rekening Doe A. 2 380,00

Met deze correctie aan de andere kant van de rekeningen vorderingen van Doe, zijn de inkomsten en de omzet op "nul". Een goederen account is hier niet aan de orde.

Voor de korting op de onderneming Doe in het bedrag van 300,00 Euro:

Omdat ook het verminderen van de opbrengst hier het bedrag van de omzetbelasting verminderd.

 • (2 000,00 euro ABZ. 300,00 EUR = 1 € 700). Het moet worden gecorrigeerd. Smith heeft slechts 19% van de 1 700 € betalen - dwz slechts 323,00 Euro.
 • De opgenomen belasting (boeking van de uitgaande factuur) is nu ongeveer 57 euro (380,00-323,00 euro) te hoog.
 • De nieuwe verplichting om Doe nu 2 023,00 (1 700 + 323) en is op € 375,00 (2 380 EUR - 2 023,00 euro) te sterk geladen. U moet een toegevoegde waarde belasting correctie.

  Posting:

  Opbrengsten 300.00
  BTW 57,00

  Op aanvraag rekening Doe 357.00 Euro

 • Sommige bedrijven niet het verlies aan inkomsten te vangen rechtstreeks op de rekening "Inkomsten", maar het verzamelen van alle verkopen inhoudingen op een afzonderlijke rekening - een sub-rekening van de inkomsten. Het wordt aangeduid als 'opbrengst aanpassingen ".
 • Hier wordt geplaatst op dezelfde pagina als accounts op "inkomsten". Tegen het einde van het boekjaar, moet het saldo van de sub-accounts worden overgedragen naar de respectieve grootboekrekening.
 • Prijsverlagingen van leveranciers leiden tot een correctie van de verplichtingen en de geboekte belastingen. Door te boeken op de top van elke andere kant accounts, de aanpassing posting optreedt. Hier sprak de schulden rekeningen, inventaris kosten en belastingen geboekt.
 • . Uitgevoerd een betaling onder aftrek van kortingen (Original Re hoeveelheid uitgevoerd 1 190,00 Euro minder 2% korting 23,80 Euro met een transfer bedrag van 1 € 166,20, zou dan de volgende updates:

  Bank 1 166,20
  Opbrengsten 20.00
  BTW 3,80

  Bij Doe B. 1 190,00

Strategieën om onterechte vervolging te voorkomen

Om onterechte vervolging te voorkomen, moet je bijzonder voorzichtig zijn bij de aankoop van goederen van onbekende leveranciers. Overweeg producten bijzonder kritiek die nog niet op de markt lang.

 • Je zou kunnen worden betrokken bij een onbedoelde omzetbelasting. Voor de eerste zakelijk contact, is het raadzaam om een ​​bewijs van inschrijving, business registratie en een fiscaal zeebrief te vragen.
 • De zogenaamde intracommunautaire handel verplaatst Duitse importeurs van goederen uit een land dat voor het lidmaatschap van de EU in een positie om ze te importeren belastingvrij. Verkoop een bedrijf aan Duitse klanten, BTW verschuldigd. Deze belasting verhoogt de goederen op de huidige BTW-tarieven.

Valse boekingen zijn altijd correct. Andes Als er een vermoeden van belastingontduiking.

Tags: financiën, belastingen, boekhouding

Gerelateerde Artikelen aan Bereken omzetbelasting aanpassing

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden