May 30

De Dekra, Duitse auto controle vereniging, is de grootste Duitse audit bedrijf en houdt zich vooral bezig met de reguliere, officieel erkend het testen van installaties apparatuur en motorvoertuigen. De kosten van wettelijke controles zijn voor rekening van de aannemer of van de eigenaar motorvoertuig.


Bereken kosten voor de TÜV goed - DEKRA


Elke twee jaar terug: HU / AU.Hoe te berekenen en DEKRA en de TÜV kosten vergelijken

Op meer dan 490 locaties, de Dekra biedt het hoofdonderzoek, de emissies test en de test voor de uitstoot van deeltjes. Iedere eigenaar van het voertuig is verplicht de belangrijkste onderzoek op regelmatige tijdstippen te laten voor nieuwe auto's al de eerste 36, daarna elke 24 maanden voor motoren op hetzelfde interval, te maken. Deze studie kan in Duitsland hetzij op TÜV, Technische Keuring, of zelfs op een andere gecertificeerde accountant, als de Dekra laten maken.

  • De kosten van de algemene inspectie (HU) van uw motorfiets zijn bij TÜV Nord op 39,40 euro (incl. BTW). En voor de emissietest (AU) op 18,85 euro (incl. BTW.). Voor uw auto, u betaalt voor de belangrijkste onderzoek 59,75 (incl. BTW). En voor de emissietest, afhankelijk van het type van Kats, 27,50-68,90 Euro (incl. BTW.). Afhankelijk van de toestand van de vergoeding informatie kan iets afwijken.
  • De TÜV Süd ligt met zijn kosten nog steeds iets hoger dan die van de TÜV Nord. Hier bijvoorbeeld, zal de algemene inspectie van uw motorfiets kost incl. BTW. 37,40 euro, voor uw auto maximaal 3,5 ton vallen 50,50 Euro (ook incl. BTW.) Op.
  • Met Dekra, de kosten van de algemene inspectie, met inbegrip van de uitstoot testen, een motorfiets rond 55.00 EUR. De algemene inspectie van auto's kosten 52,00-57,00 euro's, de vergoedingen voor de emissietest zijn 30,00-41,00 euro.

Naast het officieel erkende controle van motorvoertuigen maar biedt de Dekra veel extra services. Als u zich registreert, bijvoorbeeld bij Dekra online, kan worden herinnerd aan zijn volgende HU / AU-date via e-mail en hoeft niet constant scheel met één oog op de inspectie sticker om niet naar de afspraak missen. Smartphone en tablet-eigenaren als de iPhone of iPad, de Dekra biedt op dit moment een eigen app die informeert niet alleen over de Dekra locaties, maar begeleidt u ook op hoe zich te gedragen na een ongeval en helpt bij het vinden van een taxateur.

Tags: kosten, auto, motorfiets, TUV, algemene inspectie, Dekra

Gerelateerde Artikelen aan Bereken kosten voor de TÜV goed - DEKRA

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden