May 31

De import belasting wordt geheven op bepaalde goederen, die uit een derde land worden ingevoerd na Duitsland. Wilt u een product in de niet-Europese landen te bestellen, dus de prijs is natuurlijk hoger de belasting. De beste manier om de import omzetbelasting te berekenen op voorhand, zodat je weet of het de moeite waard te kopen op alle.


Bereken import belastingen - hoe het werkt


Wanneer EU import valt op de invoerbelasting. © rudolf_ortner / PixelioDe omzetbelasting op de invoer van goederen uit het buitenland - weten

  • Als u wilt bestellen op het internet op een buitenlandse nevenproducten of goederen en de levering van deze naar Duitsland, dan vallen op verschillende kosten. In aanvulling op de kosten en de douane kosten die u betaalt op de buitenlandse goederen uit niet-Europese landen, in aanvulling, de import omzetbelasting vervoeren. Orde, maar in een land van de Europese Unie, dus je moet om de invoer belasting te betalen.
  • Veel goederen worden goedkoper in het buitenland aangeboden dan in Duitsland, maar een aankoop is niet altijd de moeite waard als de uiteindelijke totale prijs iets hoger dan de kritische normale verkoopprijs. De belasting en douanerechten producten kunnen nog duurder zijn dan in Duitsland. Om deze reden, moet u eerst berekenen van de invoerrechten en andere kosten, want alleen dan ben je aan de veilige kant.

Om de belasting te berekenen

Om de omzet invoerbelasting te berekenen, moet je eerst de definitieve waarde van de goederen te berekenen. De belasting wordt direct geheven op de verkoopprijs van de goederen. Er zijn nog steeds een extra toeslag en dit, natuurlijk, moet u rekening houden bij de berekening ook.

  1. Toevoegen aan productprijzen, de transportkosten voor de EG, de uiteindelijke douanerechten, accijnzen (indien aanwezig) en de intracommunautaire transportkosten en u ontvangt de belastinggrondslag voor de import belasting.
  2. Dit bedrag wordt vermenigvuldigd naast het geldende belastingtarief (7 of 19 procent), en je zal de exacte waarde van de import belasting te krijgen.

Het recht of de douanerechten die wordt beheerst door de desbetreffende goederencode. U kunt de website van het bezoek aan de Europese Commissie aan te gaan en dus de berekening van de douanerechten. Bovendien, je moet nog steeds de juiste belastingtarief van de omzetbelasting op de invoer. Voor de meeste goederen naar de 19 procent te voldoen, zijn zeer weinig producten (zoals voedsel) belast tegen het verlaagde belastingtarief.

Tags: financiën, belasting, berekenen in het buitenland, de goederen, de verkoop invoerbelasting

Gerelateerde Artikelen aan Bereken import belastingen - hoe het werkt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden