June 1

Om de diagonalen van de vlieger te bepalen, moet de stelling van Pythagoras kennen. Met deze gids, is het niet moeilijk voor u om de deltoidea diagonalen berekenen.


Bereken deltoid diagonalen - Hier is het kite-


Met een handmatige deltoid diagonale berekenen © S. Hofschlaeger / PixelioEisen voor het bepalen van de deltoideus diagonalen

 • Teken voor de berekening van de deltoideus diagonalen een schets van een draak plein en voer de diagonalen, zult u merken dat deze lijnen loodrecht. Vergeet niet dat de kite-ook wel bekend als ortho diagonale plein en het snijpunt van de diagonalen van de punt e.
 • De kite-bestaat uit vier pagina's. De contactpunten van de routes zijn gemarkeerd met grote letters A, B, C en D.
 • In de berekening van de deltaspier diagonalen, is het belangrijk voor u om te weten dat twee aangrenzende lijnen hebben dezelfde lengte: AB = AD en BC = DC.
 • De deltoïde-diagonalen, berekenen u zijn gemarkeerd met kleine letters e en f.
 • Merk op dat een deltoid met vier gelijke zijden ook ruit of diamant wordt genoemd.
 • Je ziet ook dat de rechthoek wordt gedeeld door het deltoid diagonalen die u wilt berekenen in 4 rechthoekige driehoeken.
 • De zijkanten van de rechthoekige driehoeken kan worden berekend door de stelling van Pythagoras. Het is een 2 + b 2 = c 2, waarbij c tegenover de rechte hoek van de driehoek moet liggen.

Om de links van de vlieger te berekenen

Om de deltaspier diagonalen berekenen, gebruikt u de stelling van Pythagoras. Door middel van een voorbeeld, kunt u de berekeningsmethode te oefenen.

 1. Gegeven een kite vierhoek met de afstanden AB = AD = 7 cm, f = 15 cm diagonaal, diagonale sectie AE = 5 cm. Bereken de diagonaal e.
 2. Om te kunnen de stelling van Pythagoras te wijzen die het Deltaspier diagonalen, wijst de waarden a, b en c voor. a = AE = 5 cm, C = AB = AD = 7 cm.
 3. Steek de waarden in de vergelijking een 2 + b 2 = c 2, en vormt ze volgens b 2. De oplossing is: b 2 = (7cm) 2 - (5 cm) 2 = 14 cm 2.
 4. Voor het berekenen van b, sleept de vierkantswortel van 14 cm 2 en ontving 3,7 cm.
 5. Omdat B slechts de helft van de deltoideus diagonaal e is, moet u de waarde verdubbelen. Bij de berekening van de deltaspier diagonale heb je de diagonaal e nu bepaald met 7,4 cm.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Bereken deltoid diagonalen - Hier is het kite-

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden