May 31

Zelfs de meest mooie nieuwe auto's verliezen hun waarde in de tijd, zodat wanneer doorverkoop na enkele jaren slechts kleine prijzen kan worden bereikt. Om het verlies van de waarde van uw auto te berekenen, maar kan ook handig zijn als u wilt om de prijs van een gebruikte auto te schatten. Hoe moet dit geval gaan?


Bereken de afschrijving van de auto - hoe het werkt


Of je kunt nog steeds veel voor hem? © bm / PixelioOm de waardevermindering van uw auto te berekenen, moet u verwijzen naar het aantal kilometers, de apparatuur en natuurlijk het merk van het voertuig.

Geniet van de waarde verlies van auto's

  • Een eerste indicatie van het verlies van waarde kan worden gebruikte auto portals. Hier kan je vergelijkbare modellen zoals je auto die vergelijkbaar kilometerstanden te hebben en aan de hand van lokale informatie aan de marktprijs van uw auto te berekenen vinden. Hiervoor kunt u de gemiddelde waarde van de offertes te bepalen.
  • Zelfs kleine deuken en krassen, die soms minder gewicht geven als eigenaar, kan leiden tot een waardeverlies. Maar al deze kleine aspecten beschouwd als slechts een auto-expert die de exacte waarde van het verlies van uw auto kan berekenen.

Gebruik online portals voor de berekening van de waarde

  • Als het gaat om de prijs van een gebruikte auto, wordt vaak gesproken over de lijst Schwacke. Dit vertegenwoordigt de restwaarde van een auto en werd door Hans Schwacke, de uitvinder van dergelijke lijsten, genoemd.
  • Op de Schwacke website kunt u de restwaarde en dus de afschrijvingen op basis van de leeftijd dat het merk en de exacte model van uw voertuig te berekenen. Echter, dit is onderworpen aan een heffing, het resulteert in een prijs van 7.90.
  • Gratis U kunt de afschrijving zelfs downloaden wanneer "Autobudget" te berekenen. Daar kunt u kiezen voor de ene na automerk, gebouwd en diverse modellen om eindelijk uw auto de volgende. Zelfs het jaarlijkse verlies van waarde uitgang afzonderlijk.
  • Op de homepage van Duitsland DAT (Duitse Automobile Trust), is er de mogelijkheid, op basis van de cijfers van het kentekenbewijs aan de waarde van uw auto te berekenen.
  • De HSN en TSN-cijferreeks moet worden ingevoerd. De HSN-nummer (MPN), verwijzen naar de eerste regel van uw kentekenbewijs, is het daar centraal gesteld. De TSN nummer (model code) ligt direct achter het, welke van deze alleen de eerste drie regels nodig zijn.

Tags: auto, berekenen, gebruikt, Schwacke, afschrijving, restwaarde

Gerelateerde Artikelen aan Bereken de afschrijving van de auto - hoe het werkt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden