May 31

365 dagen zijn in de "normale" jaar, dus 8760 uur. Het zou interessant zijn om te weten hoeveel dagen je hier wat je moet het weekend en op feestdagen aftrekken zult vinden. In de buurt van het, hoeveel dagen per maand, uw werkgever daadwerkelijk betaalt u.


Bereken dagen per jaar, zonder weekend en op feestdagen


In de kalender, bijhouden.Het aantal dagen per jaar zonder weekends

Om een ​​gemiddelde waarde voor de dagen van het jaar, zonder weekend en op feestdagen te verkrijgen, moet u de start van de zaterdag en zondag trekken.

  • Dit kan door het nemen van de kalenderweken per jaar (bijna 52) en vermenigvuldigen met 2. Je hebt een jaar dan 104 dagen en in mindering gebracht op de 365 (261).
  • Ook interessant is de manier waarop over de maanden. Elke maand heeft een gemiddelde van meer dan 4,3 weken, 8,6 dagen weekend resultaten (4.3 x 2). Dat wil zeggen één jaar (vermenigvuldigd met 12), je hebt 103,2 dagen, die aftrekken van 365 en dus 261,8 dagen te verkrijgen - de eerste bovenste waarde zeer vergelijkbaar.
  • Wil je meer exacte dagen, dus je kunt niet rond rekenen op de kalender. Zie hier, hoeveel volle weken zijn er in het jaar en wat weekends zijn ongeveer.

Trek Holidays van 261 dagen

  • Om het gewenste nummer, zodat de dagen van het jaar met uitzondering van weekends en feestdagen hebt, moet u op te lossen vastbesloten 261 door de feestdagen.
  • Aangezien sommige staten meer dan anderen verwennen dagen, moet u bepalen aan het begin van een zaak aan je lijst. Help kunt u waar z. B. een verzameling voor het internet, NRW te zien.
  • Vaststellen dat met Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Dag van de Arbeid, Hemelvaartsdag en andere dagen zal worden gegeven een totaal van 11 feestdagen, kunt u deze aftrekken 11-261, en zo komen tot 250. Zorg er altijd voor dat een aantal feestdagen in het weekend kan vallen en dan dienovereenkomstig leveren geen extra vrije dag.

Op de vraag van de invoering te verduidelijken: u aftrekken van de 250 dagen van uw vakantie dagen, en verdeel de som (225) van 12. U krijgt bijna 19 dagen en zien dus dat van de maand 30 dagen (bijvoorbeeld 25 dagen.) Uw werkgever betaalde slechts 19.

Tags: vakantie, dag, het werk, jaar, weekend, Vrije tijd en zaken

Gerelateerde Artikelen aan Bereken dagen per jaar, zonder weekend en op feestdagen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden