June 1

U en uw partner willen om kinderen te krijgen en een gezin willen starten? Om te weten wanneer je het meest vruchtbaar, kunt u eenvoudig bepalen van uw vruchtbare dagen. Deze algemene berekeningsmethode cyclus wordt niet aanbevolen voor de preventie. Als u op zoek bent naar een veilige en natuurlijke anticonceptie, moet u met uw gynaecoloog erover praten.


Bereken cyclus - hoe het werkt


Met een beetje achtergrondkennis, kan men de cyclus en ovulatie te berekenen.Dus de cyclus berekend

  1. Eerst moet je je cyclus te berekenen. Het begint op de eerste dag van je menstruatie en eindigt op de laatste dag voor de volgende periode. Typisch, een cyclus duurt 23-35 dagen.
  2. Trek dan van de gemiddelde doorlooptijd 14 dagen van bestelling tot de dag van uw eisprong te berekenen.
  3. Een ei kan worden bevrucht slechts 24 uur. Aangezien zaadcellen kunnen overleven meerdere dagen in het lichaam, verwacht zes dagen voor de hoogste vruchtbaarheid. Drie dagen voor de ovulatie en twee dagen na de eisprong.
  4. Wilt u helemaal zeker wanneer je eisprong zijn en zijn bijzonder vruchtbaar, moet je kopen bij de apotheek een eisprong. Deze test meet een hormoon waarde in de urine en kan zeer veilig bepalen vruchtbaarheid.
  5. Als u moeite om zwanger te worden, raadpleeg dan uw gynaecoloog. Het kan u ook helpen in de cyclus berekenen en u vertellen zeker wanneer je vruchtbare dagen zijn.

Voorbeeld van de berekeningscyclus

  1. Uw cyclus begint op 1 november en eindigt op 28 november. Uw cyclus duurt dan 28 dagen.
  2. Nu wanneer u eraan trekt van 14 dagen, weet u uw ovulatie vindt plaats op 14 november.
  3. Uw vruchtbare dagen moeten dus van 11-16 november.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, zwangerschap, periode, vruchtbaarheid, cyclus, gynaecoloog

Gerelateerde Artikelen aan Bereken cyclus - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden