May 30

Als u ook op de Telekom, O2, hebben kabel Duitsland of andere internet providers een DSL-16000-contract ondertekend en niet zeker weet of je echt krijgt ook deze snelheid, kunt u eenvoudig testen of je niet te veel voor zou kunnen zijn betaal uw contract.


Bepaal de werkelijke snelheid met DSL 16000 - Hoe werkt het?


Hoe snel je internet is echt?Test uw DSL-16000-verbinding

  1. Voordat u begint met de ware breedband snelheid van uw vermeende 16.000 DSL-verbinding te onderzoeken, moet u eerst zien of alle plug (LAN-kabel en netsnoer) goed zijn aangesloten. Deze bevinden zich op uw router en moet gewoon worden gespeld in de aangewezen havens.
  2. Nu rijdt u op uw laptop of PC. Heb je dan ingelogd en Windows (of Apple) is begonnen goed, opent u uw internet browser (Internet Explorer, Mozilla, Google Chrome, etc.).
  3. Er is op het internet, een pagina waarop uw professionele en gratis testen DSL-snelheid kan. Doe niet afschrikken dat de naam van deze site lijkt niets te maken met uw werkelijke probleem.
  4. Hebt u de pagina opent, selecteert u in de linker balk van de term "DSL Speed ​​Test" en dan naar de volgende pagina.
  5. Om nu te weten of het inderdaad een 16000er lijn met uw verbinding, voert u in de juiste velden simpelweg uw dataverbinding. Onder andere dingen, natuurlijk, stemming in de snelheid van "DSL 16000".
  6. Als je nu, na de datum op "Start Speedtest" Het levert de site met alle nodige informatie, zoals het uploaden van bestanden of download snelheid als u te veel betaalt, en als het inderdaad een 16000er DSL.
  7. Moet komen in deze test, dat het gewoon niet een 16000er verbinding, zorg ervoor dat u praten met een lid van uw partij en beschrijf het incident. Misschien bent u te veel betalen of is er een technische fout, die moet worden gecorrigeerd.

Veel geluk en succes in het testen!

Tags: Internet, software, Computer, Verbinding, snelheid test, snelheidstest

Gerelateerde Artikelen aan Bepaal de werkelijke snelheid met DSL 16000 - Hoe werkt het?

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden