May 30

Voor hen is een goede werking van kranen beluchters verantwoordelijk zijn. Deze zorgen ervoor dat het water gelijkmatig vindt zijn weg uit de kraan en niet geïnjecteerd. Reinig het kleine scherm van tijd tot tijd - en het water loopt zoals gewoonlijk.


Beluchter schoon met azijn - hoe het werkt


Bevrijd de beluchter van kalk.Wat je nodig hebt:

  • zachte doek
  • Azijn
  • een kleine kom
  • Pipe Wrench

De beluchter kan het water te laten stromen

Beluchters kan verkalken. Dit komt door de hardheid van het water. De kleine schermen verstopt raken en het water kan niet meer gelijkmatig ontstaan ​​uit de kraan.

  • Beluchters Er zijn in totaal drie delen: een buitenring met inbegrip van draden, een rubberen afdichting en een inzetstuk dat bestaat uit twee kleine schermen. De schermen met de werkelijk beluchter.
  • Beluchters zijn commercieel beschikbaar voor weinig geld. Als u vindt dat het kleine scherm is opgeschaald, hoeft u niet het toch om hetzelfde te vervangen. Met behulp van azijn kan uw beluchter snel en effectief te reinigen.

Dus de schermen schoon goed

  1. Zo zal de beluchter niet worden bekrast, moet u een doek rond de beluchter ring te plaatsen. Gebruik best een zachte doek. Neem een ​​waterpomptang en zet ze voorzichtig, draai de beluchter rechtsom langzaam.
  2. Losgeschroefd beluchter plaatst voor het schoonmaken in een kleine kom. Vul de kom met azijn totdat de draden volledig bedekt met azijn. Aldus kalk kan efficiënt worden verwijderd, dient de beluchter gedurende 15 minuten in de schaal blijven liggen met azijn.
  3. Nadat de tijd dat je het scherm van de azijn en spoel het onder stromend water. Als u hardnekkige kalkaanslag, kunt u de beluchter ook gebruik maken van schrobben met een spijker borstel.
  4. Bevestig de beluchter terug naar zijn rechtmatige plaats, zet de afdichting naar boven en draai de beluchter linksom weer stevig aan.

Om de voorsprong veilig, zet de kraan. Wanneer het water loopt soepel uit de kraan, moet u de beluchter goed schoongemaakt.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Beluchter schoon met azijn - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden