May 30

Als u wilt dat uw telefoon niet alleen om te bellen of om tekstberichten te schrijven gebruiken, kan je ook muziek laden op deze en horen dit, bijvoorbeeld tijdens het joggen of wandelen. Hoe u dit kunt doen, klik hier.


Belasting muziek op je mobiele telefoon - dus gebruik van uw mobiele telefoon als een MP3-speler


Luister naar muziek op je telefoonBest om de standaard software voor mobiele telefoons gebruiken

Om muziek bestanden naar uw telefoon, kunt u dit doen in principe de gemakkelijkste naar de respectievelijke mobiele telefoon software.

  • Wanneer u de telefoon koopt, krijg je een standaard aansluitkabel en de juiste software voor uw computer, zodat u uw telefoon snel en gemakkelijk kan verbinden met je computer.
  • Je hebt alleen maar naar de software die u wilt uw telefoon aan te sluiten op uw pc te installeren, en eventueel wachten op de benodigde driver is geïnstalleerd op uw telefoon. Daarna kun je verschillende bestanden, zoals muziek of korte video's kunnen laden op uw telefoon via de geïnstalleerde software.
  • Als u de software niet beschikbaar is, moet u het nog te downloaden naar uw pc. Als u een iPhone zou moeten gebruiken, zou je voor de software "iTunes" download. Met een Motorola mobiele telefoon, de software leest "Telefoon Tool". Telefoons van LG, Nokia of Sony Ericsson zal de freeware "PC Suite" en van Samsung, het programma "PC Studio" nodig.

Andere manieren om muziekbestanden

Naast de overdracht van muziek met de respectievelijke mobiele telefoon software u ook andere manieren om onder bepaalde omstandigheden.

  • Ten eerste, zou je kunnen proberen om de muziekbestanden te kopiëren zonder dat de software op je telefoon. Bijvoorbeeld, de HTC Wildvuur S, deze plug heb je nodig in op uw computer en kan dit vervolgens gebruiken als een normale USB-schijf. U zou dan de MP3-bestanden moeten alleen in de "Music" map te kopiëren.
  • Normaal gesproken worden alle nieuwe mobiele telefoons via Bluetooth en zelfs sommige laptops voorzien bieden de mogelijkheid overdracht in Bluetooth. Als alternatief kunt u ook een Bluetooth-adapter voor uw computer te kopen. Dan zou je alleen maar beide apparaten, zodat uw telefoon en de computer, zet Bluetooth, klik met de rechtermuisknop op de map met muziekbestanden of muziek en selecteer de "Verzenden naar" de "Bluetooth" optie. Dan moet je gewoon selecteert u uw telefoon en kort na de overdracht van de bestanden, kunt u altijd kiezen op uw telefoon waar u het bestand wilt opslaan begint.
  • Als uw telefoon een geheugenkaart, kun je de muziek direct over te dragen aan dit. Hiervoor hoeft u alleen maar plaatst u de geheugenkaart in de juiste lezer, sluit deze via USB op uw pc en vervolgens de kaart gebruiken als een USB-datadrager. Zorg ervoor dat u niet de schijf te formatteren, zodat je niet verliest uw telefoon gegevens, en aandacht besteden aan de grootte van het geheugen van uw kaart als het anders kan gebeuren dat u de ene kant niet muziekbestanden of andere gegevens te kopiëren later als SMS kan worden opgeslagen op de geheugenkaart.

Tags: software, consumentenelektronica, Computer, muziek, liederen

Gerelateerde Artikelen aan Belasting muziek op je mobiele telefoon - dus gebruik van uw mobiele telefoon als een MP3-speler

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden