May 31

Een huis cursus vereist een goede voorbereiding. Alleen als je handelt met voorzichtigheid, zal je slagen en een goede prijs.


Behandel het huis verkoop rechts


Een huis verkoop strekt zich uit over maanden en vereist een hoop werk.Wat je moet doen voordat het huis verkoop

Voordat u het huis of een makelaar toe te passen, moet u begrijpen van de verschillende documenten vertrouwde. Het verkrijgen van een stroom Deed. Vertrouwd te maken met de maatschappelijke lasten, bijvoorbeeld recht van overpad op het land of een economisch belang.

Indien een hypotheek worden geregistreerd, vraag welke stappen nodig zijn voor een oplossing. Meestal moet je terug te betalen een lening. Vraag. Op de bank voor het bedrag dat nodig is, omdat vaak in aanvulling op de resterende schuld van een vooruitbetaling boete is betaald

Beschouw dit bedrag in de berekening van de aankoopprijs. Een huis verkoop zal mislukken als je niet kan komen van de lening om de woning vrij van belastingen te krijgen.

Een belanghebbende partij is in overeenstemming met § 16 par. 2 EnEV een energieprestatiecertificaat in te dienen. Een verkoop zonder dit document kan leiden tot een boete van 15.000 euro. Als u nog geen ID hebt, voert u deze in orde. Het kost een paar honderd euro in de regel.

Als het huis wordt gehuurd, controleren om te zien hoe lang de huurtermijnen of voorwaarden waaronder deze kan worden beëindigd. Eengezinswoningen kunnen onverhuurde beter sell grote appartementsgebouwen moeten worden verhuurd op lange termijn te hoge huren.

Breng in ieder geval het huis in een goede staat. Duidelijk uit de kelder, zolder en aangrenzende kamers. Verf de muren, zolang er geen grote renovatie noodzakelijk.

Niet minder dan de renovatie of het opknappen waard meestal niet, de kopers willen het huis vaak weer op te bouwen als ze willen.

Checklist voor de verkoop voor te bereiden

 • Deed krijgen.
 • Onderhandelen met Bank aflossing van het land lading.
 • Indien niet beschikbaar, van toepassing voor energie-certificering.
 • Als het huis wordt gehuurd, controleren leases op opzegtermijnen.
 • Thuis Declutter.
 • Verf muren.

Breng het huis op de markt

Wanneer u een makelaar te zetten, dit duurt wat nodig is om een ​​koper te vinden. Als u wilt om het alleen te proberen, heeft veel te maken.

Het is belangrijk om een ​​redelijke verkoopprijs vinden. Voor makelaars, is dit geen probleem. Huiseigenaren missen de ervaring om de waarde van een huis bepalen. Oriënteer jezelf om de aanbiedingen op het internet. Aangezien deze zijn gebaseerd op de prijs verwachtingen van de verkopers, zijn de prijzen vaak te hoog.

U moet potentiële kopers, een uiteenzetting te vinden. Zet samen in een portfolio plattegronden, foto's en een gedetailleerde beschrijving van het huis. Broker eindigde deze sessie op zichzelf.

Biedt het huis op diverse internet portals, zoals Immonet, Immoscout of eBay en in krantenadvertenties op. Doe niet goedkoop uit met woorden en foto's. Als u wilt een huis te verkopen, moeten de kandidaten een voorproefje van het huis alvast in de advertenties. Brokers veronderstellen schakelen van de display.

Als u instrueren beslist een makelaar, heb je twee opties: Je kunt een multiple distributierechten of een exclusieve distributierecht te geven. Besteed aandacht aan een optie op korte termijn te beëindigen als u een makelaar alle rechten. Je mag niet het huis te verkopen, zolang het contract loopt.

Voor de diensten van een makelaar, indien succesvol, een commissie (makelaardij) 5,9-7,5 procent is gebruikelijk. Deze kunnen worden onderverdeeld in kopers en verkopers. De hoogte en de mogelijke verdeling kan vrij worden overeengekomen.

Inspectie van de woning

Is de woning geheel of gedeeltelijk verhuurd, uw huurders te informeren over het huis verkoop. Dit moet u toegang tot de makelaars en diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken op feestdagen van 10:00 bis 13:00 klok klok en 15:00 uur bis 19:00 klok verlenen. U moet ten minste 24 uur te melden vóór de datum van uw huurders, echter.

Neem op de datum alle documenten, zodat u kunt beantwoorden de openstaande vragen. Concealment u op de datum waarop u geen bekende gebreken. Boven alles, je niet vragen wetens valse beantwoorden. Hoewel bijkomende afspraken niet wordt geacht ingestemd, maar fraude en bedrog is een reden om een ​​aankoop te dagen.

Meestal zal potentiële klanten met u onderhandelen over de aankoopprijs en de modaliteiten. Denk goed na over hoeveel u bereid bent om de koper te komen zijn.

Concluderen de koopovereenkomst bij de notaris

In Duitsland heb je een notaris in verkoop van onroerend goed te draaien. Dit is neutraal en adviseren u en de koper van de gevolgen van het contract. Let op: Je kunt niet altijd een vrije keuze van de notaris en het duurt vaak een paar weken om een ​​afspraak te krijgen.

Naast de aankoopprijs van bestaande hypotheken, hun vervanger, de nieuwe financiering en aansprakelijkheid voor defecten worden gedekt door het contract. Aandringen op een financiële betrokkenheid van een bank, zodat ze er zeker van dat de koper de woning kan betalen.

De notaris ziet het Kadaster en formuleerde het contract. Is dit gedaan, en de koper het formulier te ondertekenen. De notaris produceert ook een land lading en een verklaring prioriteit. De kosten neemt meestal de koper.

Checklist voor de notaris

 • Definieer aankoopprijs.
 • Agree hoe hypotheken behandelen.
 • Aansprakelijkheid voor gebreken eens.
 • Lijst dan mitverkaufte objecten, zoals stookolie, nemen.
 • Aandringen op de financiering van betrokkenheid.
 • Stel overdracht regelingen.

Wat is belangrijk voor de sluiting van de overeenkomst

De aankondiging prioriteit, die de notaris in het land gevraagd vervult een belangrijk doel. U blijft de eigenaar van het huis, maar kan niet meer gebruiken. Het is dus niet mogelijk de woning een tweede keer te verkopen, en Schuldeisers kan verkrijgen.

U hebt de zekerheid blijft de eigenaar. De koper moet er zeker van zijn dat niemand weg kan nemen van het huis aan hem. Hij betaalt nu de overeengekomen koopprijs.

De notaris laat de koper het aangaan van het kadaster, zodra de koopprijs wordt betaald. Wanneer u het huis verlaat aan de koper, dan kunt u het eens in de koopovereenkomst. Typisch, dit is gebruikelijk als hij eenmaal de koopsom heeft betaald. Ten laatste, als hij staat als eigenaar in het kadaster, moet u hem het huis te geven.

Het huis geschiedenis is een lang en ingewikkeld proces. Hoewel het niet verplicht om een ​​makelaar draaien, maar is het zinvol.

Tags: onroerend goed, notaris, makelaar, huis te koop

Gerelateerde Artikelen aan Behandel het huis verkoop rechts

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden