June 1

De term bekken daling gaat vaak bekkenbodem zwakte en een bijbehorende afname van de organen, die worden ondersteund door de bekkenbodem. Een van de gevolgen is incontinentie. Hier leert u hoe te voorkomen en om het ongemak te verlichten.


Beck reductie - Ze symptomen verlichten, zodat


Bekkenbodem oefeningen kunnen helpen in geval van klachten van de bekkenbodem.Dit gebeurt wanneer een bekken reductie

  • Een zwak punt van de bekkenbodemspieren bijzonder bij vrouwen. Zwangerschappen en leveringen, is de spieren van de bekkenbodem sterk benadrukt. Indien vervolgens niet Rückbildungsgymnastik uitgevoerd, bestaat het risico van bekken verminderen.
  • Tengevolge van het bekken vermindering kan leiden tot veel problemen. Pijn en incontinentie zijn de meest voorkomende problemen die zich voordoen.
  • Ook bewerkingen, zoals een hysterectomie, kunnen deze problemen veroorzaken. Men kan ook worden beïnvloed, bijvoorbeeld na een prostaatoperatie.

Dus u kunt voorkomen en verlichten van de symptomen

  • De belangrijkste preventie is een bekkenbodem spiertraining, zelfs vóór de zwangerschap, bevalling of een operatie ontstaan. Een gezonde bekkenbodem beschermt tegen incontinentie en andere problemen. In speciale cursussen kunt u oefeningen onder deskundige begeleiding leren. Deze zijn geschikt voor iedereen op elke leeftijd.
  • Zelfs sporten zoals Pilates zijn goed, omdat de bekkenbodemspieren is betrokken. Om ook in staat stellen de grote spieren en het verbeteren van je houding nog. Dit is uiterst belangrijk voor een gezonde bekkenbodem.
  • In het dagelijks leven, kunt u uw bekkenbodem te verlichten door het vermijden van het, te zwaar om te tillen en neem een ​​rechte houding mogelijk.
  • Indien symptomen optreden, is het belangrijk om deskundige hulp en ondersteuning te krijgen. Bij vrouwen, zou een gynaecoloog worden geraadpleegd, mannen kunnen de overgang naar een uroloog te helpen.
  • Pelvic cursussen of een behandeling met de fysiotherapeut zijn dan de volgende stappen om de spieren weer te activeren en de bekkenbodem te versterken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, preventie, incontinentie, bekkenbodem stoornissen

Gerelateerde Artikelen aan Beck reductie - Ze symptomen verlichten, zodat

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden