May 30

De FA fout doorgegeven naar een Bauknecht vaatwasser een aantal mogelijke storingen. Het wordt geactiveerd door een microschakelaar in de bodemplaat. Afhankelijk van de oorzaak andere maatregelen helpen.


Bauknecht vaatwasser: Fout FA - wat te doen?


Soms lossen kleinigheden uit de foutmelding.Aldus wordt de foutweergave geactiveerd FA

 • De vaatwassers Bauknecht en Whirlpool hebben een gesloten bodemplaat. Dat zou niet in de gaten als het water lekt uit het apparaat.
 • Dit kan niet onopgemerkt blijven ophopen water is er in dit via een kleine piepschuim blok die van nature drijft op water. Wanneer dus in de bodem van pan water is, en het zal bewegen.
 • Zodra het blok is opgetild, drukt het tegen een schakelaar die onmiddellijk stopt het water boven en het wasprogramma. De fout FA verschijnt.

Oorzaak voor weergave op Bauknecht vaatwassers

 • Een mogelijke oorzaak is dat in de bodemplaat van water. Het maakt niet uit, waarom is er water. De fout wordt weergegeven omdat er water is, zonder informatie over de exacte oorzaak.
 • De fout kan ook worden weergegeven als de schakelaar is vastgelopen bepaalde bedoeling hetzij vanwege opgeslagen in de elektronica, hoewel de reden is lang geëlimineerd.
 • Voor een mogelijke oorzaak van het onderzoek, is het goed als u zich bewust bent van alle andere berichten. F2 betekent dat het water stop is geactiveerd, wat wijst op een gebrek aan slangen voeden, F4 wijst op een probleem door het afvalwater.

Mogelijke oplossingen

 1. In het geval dat de fout alleen per ongeluk gemaakt en opgeslagen, moet u de START-knop te gebruiken totdat het scherm leeg is. Sluit de deur van Bauknecht luchtverfrisser. Nu is de machine pompen uit en is klaar voor de herstart. Wanneer de fout veroorzaakt door een fout, kan deze voldoende opdat de vaatwasser gaat weer.
 2. Als dit niet genoeg is, kunt u proberen te verwijderen door het kantelen van het apparaat, het water uit de bodemplaat. Soms moet u deze om het leeg te verwijderen. Daarna zou de Bauknecht vaatwasser weer beginnen zonder Opnieuw tonen FA. Als het alleen een eenmalige gebeurtenis, die leidt tot de accumulatie van water, het apparaat is nu weer normaal.
 3. Als u merkt dat de pan droog is, maar het scherm nog steeds verschijnt, dan betekent dit dat de piepschuim onder de schakelaar of de schakelaar vast. Misschien heeft het te worden vervangen.
 4. Vaak is het probleem een ​​verstopte afvoer. De pomp kan niet duwen het water tegen de weerstand. Test om te zien of de vaatwasser draait goed wanneer het water wordt opgevangen in een bad. Als dat zo is, is het op de uitstroom.
 5. Zorg ervoor dat bij de volgende wasbeurt cycli op de vraag of er aanwijzingen zijn met betrekking tot het water stopt of dat de display voor problemen lijken bij het verpompen. Mogelijke oorzaken van water in de onderste lade kan ontstaan ​​of wanneer het wordt gebogen door lekken op de afvoerslang. Besteed aandacht aan deze borden. Als de FA verschijnt weer, moet er een trigger die herhaaldelijk veroorzaakt accumuleert water in de bodem pan. Het kan zelfs zijn dat de machine zelf lekt. Als u niet beschikt over eenvoudige trigger, zoals het vinden van een druipende afvoerslang, moet u een specialist te raadplegen.

Tags: Vaatwasser, Appliances, Whirlpool, Bauknecht

Gerelateerde Artikelen aan Bauknecht vaatwasser: Fout FA - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden