May 30

Slager, maar ook vee handelaren hebben de mogelijkheid om paarden te verkopen voor de slacht, die u de mogelijkheid een paard van een wisse dood te redden geeft. Maar je moet bereid zijn dat deze aankoop de kleinste hindernis van een hele berg van zorgen, verantwoordelijkheden en kosten die tot u komen zal.


Battle Paarden te koop - zodat je een paard te redden in de voorkant van de slager


U kunt kopen bij het slachten van paarden.In een cultuur waarin paarden de mensen alleen als werk- en mounts, dan, gezien in de moderne tijd, in plaats van beste vrienden, het missen van de traditie paarden als voedsel beschouwen, want in de Middeleeuwen, en lang daarna, was het paardenvlees voor christenen als onrein, later werd het beschouwd als voedsel voor de armen. Geen wonder dat het slachten van paarden tegenkomt vaak onbegrip.

Wat u moet weten over paarden voor de slacht

  • Als je hebt gespot op het internet, de Gouden Gids of de dierenarts, een slachthuis in uw omgeving, kunt u controleren via de telefoon als dit slachtpaarden verkocht. Informeer uzelf van enige verantwoordelijkheid en schone of misschien zelfs meer dan de slager, omdat de slager die je taak, misschien zelfs martelen van de dieren, moet u steunen op geen enkele wijze financieel. Als je een dergelijk slachthuis moet vinden, melden aan de bevoegde veterinaire autoriteit.
  • Als je kijkt naar een gevecht paard, je neemt, zelfs als je ervaren bent, een dierenarts met zoveel paarden landde in het slachthuis, omdat ze terminaal ziek. De slager zal nauwelijks in staat zijn om iets te zeggen over het verleden leven van de dieren en veel leed kan worden over het hoofd gezien.
  • Laat u meeslepen door elke medelijden aankoop gedragen en denken goed mee te nemen als je in staat om een ​​zieke of getraumatiseerd paard zijn. Denk aan de meer complexe zorg, veterinaire kosten en het feit dat de strijd paard zelfs met de beste zorg niet meer kunnen krijgen veel leven.
  • Battle paarden met chronische Hufleiden, paarden met artrose of Huster je moet de zorg te kopen als leek op geen enkele manier, omdat deze dieren moeten dagelijks deskundige zorg aan uw ongeneeslijke ziekten te verlichten, maar ook en voeding is bijzonder. Uw idee zou moeten zijn, of het nu voor het paard echt een redding betekent om te worden gekocht, of dat ze niet zal onvermijdelijk lijden verlengen.
  • Als een slager kunt u ook een volledig gezond paard, maar zeer comfortabel te kopen. Maneges, veehandelaren en paardenfokkers economisch denken, als je dieren die niet voor verkoop aan de slacht brengen, omdat je nog steeds geld te verdienen op deze manier.

Overwegingen bij paarden zijn te koop bij de slager

  • Zodra de kosten en de gevolgen van een strijd paard-aankoop duidelijk te overwegen hebben gemaakt. Alvorens een definitieve beslissing over waar en hoe je de strijd paard kan zetten
  • Heeft u een eigen stallen met grazende en kan de voormalige oorlog-paard, de liefdadigheid te bieden? Ook rijst de vraag of je de financiële middelen stabiel en weiland te huren.
  • De prijs van een strijd paard wordt berekend op basis van gewicht, bijvoorbeeld ongeveer 50 cent per kilogram, een paard weegt ongeveer 600 kilo, die een prijs van ongeveer 300, - € maakt. Als u kunt betalen hoewel het paard, maar hebben geen stalling, op zoek naar geschikte alternatieven. Informeer vooraf over de capaciteit van de heiligdommen in uw omgeving. U kunt ook vragen paardeneigenaren die op zoek zijn naar een Beistellpferd voor de maatschappij van hun dier.
  • De aankoopprijs van een strijd paard, moet je meestal onmiddellijk te betalen. Termijnen zal nauwelijks compatibel zijn. Als dit al dan uw financiële middelen, bent u op zoek naar gelijkgestemde mensen die bereid zijn om een ​​paard samen te besparen in de voorkant van de slager met u.
  • Een manier om de paarden, maar ook heiligdommen opslaan op financieel te ondersteunen die de lift al vrijwilliger, helpen om te voorkomen dat zelfs met dat de dieren dan maar, om financiële redenen, als een strijd paard te koop. Op een heiligdom gevonden huisdieren, vee en zelfs dieren die niet meer zullen plaatsvinden, hun laatste thuis en aangepast zijn aan de aan uw dood geleverd soorten. Een schuilplaats niet ongelijk, maar zonder het doorgeven van de dieren, het zelfbeeld van de heiligdommen is het dierenwelzijn op basis.

Houd in gedachten dat het paard slager is een bedrijf dat je niet kunt stoppen met het opkopen van slachtpaarden.

Tags: paarden, Vrije tijd en dieren, verkopen, slager

Gerelateerde Artikelen aan Battle Paarden te koop - zodat je een paard te redden in de voorkant van de slager

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden