May 30

Kun je echt een (kleine) accu cel in "bio", dat wil zeggen op te bouwen bijna uitsluitend met natuurlijke materialen? Helaas zijn niet alle, want naast de metalen biomaterialen u moet nog definitief.


Batterij cel - het bouwen van een bio-batterij


Zet een batterij in Apple?Wat je nodig hebt:

 • Citroen, aardappel, tomaat, appel
 • Pennen, nagels of draden gemaakt van twee verschillende metalen
 • z., ijzer, zink, koper, zilver,
 • Schuurpapier
 • Voltmeter
 • Kabel
 • Alligator Clips

Batterij cel gemaakt van fruit of groenten

In feite kan gebouwd worden een accucel, die daartoe zijn genoemd, natuurlijk, als "biologisch" of "natuurlijke" vele soorten fruit zoals citroenen of appels, maar ook groenten zoals aardappelen of tomaten:

 1. Schuren twee verschillende metalen pinnen of staven met schuurpapier schoon. Dan elektriciteit geleiden beter.
 2. Rol lichtvaardig formulieren verkrijgen van de citroen of een appel met je handpalmen op de tafel onder de zachte druk wat fruit zuur.
 3. Knip nu de Biofrucht door via het centrum.
 4. Plaats twee metalen pinnen in het vlees van een half. Echter, je moet er absoluut zeker van dat de twee metalen niet de vruchten te raken, dus hebben, afhankelijk van de grootte fruit een afstand van 1-2 cm.

Variatie: u kunt ook de appel wrijven en zet een beetje citroensap. Dan vullen van de Obstmus in een kleine pot of glas en "peek" met het metaal - dat is het Biobatterie.

Maar doet de Biozelle ook?

Wat goed is de beste batterij cel van fruit of groenten, als je niet weet of het genereert ook een spanning.

 1. Sluit de uiteinden van de metalen pinnen met alligator clips en kabel met uw voltmeter.
 2. Stel een bereik van 0-3V, DC. Geeft het model een spanning? De batterijen in sommige gevallen verwachting ongeveer 1 V, afhankelijk van de gebruikte metalen.

Helaas, de stroom van dien aard batterijen slechts zeer klein (mA, als je geluk hebt) en breekt onder belasting meestal perfect bij elkaar. Echter, als je geluk hebt, kunt u een kleine lamp of een kleine elektrische motor (modulair z. B. van zonne-energie), het uit te voeren. Zelfs in een aangesloten headset, kan je soms hoort een klikkend geluid. Maar zoals ik al zei, een kwestie van geluk!

Tags: fruit, Ambachten, batterij, spanning, bio, aardappel

Gerelateerde Artikelen aan Batterij cel - het bouwen van een bio-batterij

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden