May 30

In sommige nationale kerken en kerkelijke instellingen geldt voor werknemers van de CAO van de Federale Werknemers in kerkelijke versie. De salarisschaal plannen en de tafel kosten vormen de basis om hun eigen content met behulp van een "BAT KF-computer" te berekenen.


BAT KF computer - zodat u uw salaris kan berekenen


In religieuze instellingen geldt een speciale arbeidsrecht. © Jerzy / PixelioTerwijl sommige evangelische kerken staat - zoals de protestantse kerken Berlin-Brandenburg-Silesian Oberlausitz - hebben hun eigen collectieve arbeidsovereenkomsten, andere nationale kerk als Rijnland-Westfalen en Lippe oriënteren nog op BAT KF gecreëerd. Na de tariefstructuur van het ambtenarenapparaat, de indeling in een bepaalde salarisschaal is weer bepalend voor de hoogte van het salaris.

Gebruik de tabel kosten als BBT KF rekenmachine

  • Als uw dienstverband valt in een kerk faciliteit onder het BAT-KF, dan zult u gem. § 10 BAT KF gegroepeerd in een bepaalde salarisschaal die afhankelijk is van de focus van uw activiteiten.
  • In aanvulling op de algemene salarisschaal plannen voor BAT KF zijn er bepaalde groepen werknemers hebben een specifieke salarisschaal plannen zoals verpleegkundigen en medewerkers (en medewerkers) in kinderdagverblijven.
  • Als u wilt uw salaris te berekenen, dan moet u eerst weten wat uw loon band. Dit kan, bijvoorbeeld "3 SE" luid aan het werk in een kinderdagverblijf, die deze indeling bijbehorende tabel vergoeding kan worden gevonden in de aan de BAT-KF bijgevoegde tabellen.
  • De fabriek 4d zijn bijvoorbeeld de tafel vergoedingen voor medewerkers in kinderdagverblijven met de indeling niveaus van SE 2 SE 18 opnieuw, met SE 2 is het laagste niveau.
  • Om uw exacte salaris volgens de tabel in termen van BAT KF computer te bepalen, moet u ook weten in welk stadium u toegewezen of zijn. Omdat tussen Niveau 1 en Niveau 6 is verkrijgbaar in de hoogte van de vergoeding significante verschillen.

Verduidelijking van de classificatie met een nieuwe werkgever

  • Als u van baan te veranderen en beginnen een nieuwe baan, moet je niet alleen de indeling, maar ook het vermogen met uw nieuwe werkgever te verduidelijken.
  • Omdat de duur fasen, dwz de tijd die met het oog moet worden doorgebracht in een beloningsniveau bereikt de volgende hangt gem zelf. § 13 lid 3 BAT KF na "continue activiteit" met een werkgever -. Een verandering kan dan resulteren in een lagere indeling weer.

Classificatie en tafel lasten zijn de belangrijke variabelen in de bepaling van haar eigen content met een knuppel KF rekenmachine.

Tags: Beroep, salaris, cao, salarissen, collectieve overeenkomsten, BAT KF

Gerelateerde Artikelen aan BAT KF computer - zodat u uw salaris kan berekenen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden