May 30

Het kan heel handig als je de prijs van een product kan brengen in de ervaring met behulp van draagbare barcode scanners. Met de juiste toepassing, kunt u, zelfs moeten geen prijs worden toegekend aan de goederen, met behulp van de mobiele telefoon te scannen.


Barcode Scanner voor mobiele telefoon - zodat je de applicatie te gebruiken


Barcodes kunnen gelezen worden met vele telefoons.Wat je nodig hebt:

  • een smartphone met camera
  • De toegang tot de Android Market / Play Store
  • een barcode applicatie

Barcode scanners en hun betekenis

  • Het primaire doel van barcode scanners voor mobiele telefoons is degene die je ze snel en betrouwbaar kunnen leren prijzen en informatie over de verschillende producten. Alles wat je nodig hebt is een geschikte mobiele telefoon en de juiste toepassing van de codes te scannen.
  • Verder veel barcode scanner kunnen tweedimensionale codes lezen. Meer recent, kunt u korrelig, meestal zwart-witte doos hebben gemerkt dat opgehemeld op billboards of andere reclame. Deze zogenaamde QR code (Quick Response code) kan worden gelezen met een aantal barcode applicaties toegang tot de aanvullende informatie te verkrijgen.

Dus de scanner voor uw mobiele telefoon wordt gebruikt

Bel een telefoon met het Android-besturingssysteem van uw eigen, dus je moet zeker toegang tot Android Market of de Google Play Store. Probeer het zoekvak en tik er termen als "bar" of "scanner" een, dus je zal enkele resultaten weergegeven met de beveiliging te krijgen. U kunt dan de huidige versie 4.2 (vanaf juli 2012) vergadering. De app is gratis en kan direct worden geïnstalleerd vanaf u op uw telefoon.

  1. Start de app en accepteer de gebruiksvoorwaarden, indien nodig.
  2. Nu kunt u zien op het scherm van je telefoon een rode knipperende lijn. Dit moet gebeuren via de mobiele telefoon camera over de barcode van het product. Je moet hen te leiden over de parallelle lijnen van de barcode. De applicatie herkent de barcode, dit wordt aangegeven door een pieptoon.
  3. Nu vooral 'Zoeken op het web "voor verdere informatie over het product, zoals de prijs en waar het wordt verkocht, wordt de optie aanbevolen verkrijgen.

Tags: scanners, Apps, Smart phones, mobiel, toepassingen, streepjescode

Gerelateerde Artikelen aan Barcode Scanner voor mobiele telefoon - zodat je de applicatie te gebruiken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden