May 30

Zelfs als u niet beschikt over een tuin, kunt u - Maak je eigen kleine kruidentuin en dus hebben altijd koken verse kruiden bij de hand - in ieder geval op uw balkon. Om de kruiden behouden hun smaak, goede zorg, maar ook de locatie van uw balkon kruid is belangrijk.


Balkon kruiden - zodat u de planten goed te onderhouden


Verse kruiden Spice up gerechten!Verse kruiden verrijken de keuken veel gemakkelijker. Het is niet alleen de peterselie of bieslook, die Spice up your salade. Vers, mediterrane kruiden zijn geschikt voor een pittige noot te geven wanneer stoven of braden van vlees of vis, kan mint uw dessert geven de laatste fluitsignaal, koriander gehoord in bijna elk Aziatische schotel. Hoe meer je met recepten, waar de verse kruiden een rol spelen, hoe meer verschillende wil je het hebben.

Zo balkon kruiden comfortabel voelen

  • Het ligt in de aard van de dingen die je kruiden in de frisse lucht op hun gemak voelen. Dus als je een balkon, moet u profiteren van deze en maak een balkon kruidentuin. Vanaf het voorjaar krijgt u in de producten sectie van bijna alle supermarkten, maar ook in tuincentra en kwekerijen, kleine potten met vroege kruiden. Hier vindt u een selectie van uw balkon kruidentuin stellen tegen redelijke prijzen.
  • Koper Echter, je moet ook denken op lange termijn: de kruiden in kleine potten zullen niet comfortabel op de lange termijn te voelen. In het geval dat u wilt uw kruiden lang te houden, moet u zo snel mogelijk te herplanten in grotere potten. Het balkon kruiden beter kunnen ontwikkelen en de oogst zal rijk worden.
  • Locatie: Hier geldt de vuistregel dat alle kruiden die houtachtige worden zodat zoals salie en tijm houden van de volle zon. Voor kruiden met zachte stengels, zoals peterselie, koriander, kervel of bieslook, een zonnig balkon is geen must. Echter, maken deze kruiden in de brandende zon, moet je niet vergeten de regelmatig water, anders wordt de smaak lijdt te veel. Een van de weinige uitzonderingen is de basilicum: Permanent, laat de volle zon de meeste soorten in de tijd zijn bitter, want regelmatig water niet zal helpen. Daarom is een semi-schaduwrijke plaats is belangrijk voor de basilicum.
  • Ongedierte: Zoals geldt voor alle andere planten voor balkon kruiden die je nodig hebt om regelmatig worden gecontroleerd op ongedierte. Bent u iets vindt, wordt u geadviseerd om geen chemische lobben gebruiken, maar uit te vinden hoe je kunt ontdoen van het ongedierte met huismiddeltjes; Tot slot, wilt u uw balkon kruiden nog steeds genieten.
  • Bloemen: Een balkon kruidentuin kan niet alleen nuttig en geurig, maar decoratief! In de vroege zomer bloeit als de salie en brengt vrij kleine clusters geproduceerd in de kleuren roze; de smaak lijdt nauwelijks minder. Als u wilt om de bloemen te genieten, laat ze staan ​​totdat ze klaar zijn bloei. Dan snijd ze af gemakkelijk. Rond dezelfde tijd begint de tijm te bloeien. Voor hem is het een betreurenswaardig feit dat hij droeg de bloem een ​​beetje verliest zijn smaak. Daarom proberen de beste te zijn hoogtijdagen verkorten door het afsnijden van de overeenkomstige delen van de plant. Bieslook Ook ontwikkelde quasi onvermoeibaar paarse bal-achtige bloemen. Die stengels van bieslook waarop deze prachtige bloemen zijn, helaas, niet meer geschikt voor menselijke consumptie, omdat ze houtachtig. Daartussen vindt toch dus niet gescheiden moeten worden van de bloemen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Balkon kruiden - zodat u de planten goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden