May 31
Back oefeningen voor thuis - dus je kracht oefeningen uit te voeren door goed
02:57

 • Easy Fitness Oefeningen voor thuis
 • Oefeningen met oefening bal
 • Skigymnastik - Oefeningen
 • Dij Training - eenvoudige oefeningen
 • Build rugspieren - oefeningen met de ...
 • Qi Gong oefeningen voor beginners - gids
 • Borstspier training voor thuis - twee oefeningen ...
 • Oefeningen worden gearticuleerd - zoals u leiden ...
 • Senior Sport - oefeningen om fit op de leeftijd te houden


Video van Liane Spindler2: 57

Permanente zetels, stress en gebrek aan lichaamsbeweging kan vele malen worden gevoeld in de rug. Het is beter om naar huis met een klein terug de school te voorkomen. Slechts vijf minuten per dag om je rug te versterken en eventuele ongemak te verlichten.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:44

  Terug spieren te trainen - hoe het werkt
 • 03:01

  De Plank Oefening - twee varianten voor een afgezwakt maag
 • 05:08

  Functionele training voor beginners - Core Training


Rugproblemen zijn uitgegroeid tot een wijdverspreide ziekte. Zodra het tweaks het Kruis, de kwaliteit van leven afneemt. Zelfs eenvoudige taken in het dagelijks leven al aanwezig moeilijkheden. Het zou beter zijn met een paar oefeningen om de rug te versterken en de pijn en beperkingen te voorkomen. Zelfs met vijf tot tien minuten per dag doen rug oefeningen om veel goed te zijn. Het is belangrijk om niet alleen het versterken van uw rug, maar zijn hele spierkorset is. Daarom buikspieroefeningen op het programma.

Makkelijk Oefeningen voor een sterke rug voor thuis

 1. Schouder cirkels. Met deze oefening, de spieren ontspannen. Ze staan ​​rechtop en ontspannen, legde zijn armen. Nu laten cirkelen schouders ongeveer 30 seconden, vooral naar achteren en naar beneden.
 2. Windmill. Compleet, dan laat het cirkelen brede zwaai maar één arm seconde. Ten slotte is de oefening met beide armen cirkelen, net als een windmolen. Deze oefening lopen ongeveer een halve minuut.
 3. Neck pull. Na de versoepeling-up oefeningen worden voorzien wat meer flexibiliteit en rekken de spieren. Voor dit doel het Hoofd schuin, totdat je voelt een lichte pull. Hier laat de schouder naar beneden en je hoofd niet draaien. De handpalm naar de grond. Houd ongeveer 15 seconden aan elke kant en adem rustig.
 4. Borst expanders. Side lead armen op schouderhoogte aan de achterzijde, waar de handpalmen naar het plafond tonen. Zodra je voelt de rek, houd deze positie gedurende 15-20 seconden. Blijf recht omhoog en niet vallen swayback.
 5. Shoulder Press. Nu beginnen spierversterkende oefeningen. Zit met een voetlengte afstand met zijn rug tegen een muur. Druk met je ellebogen op schouderhoogte tegen de muur en houd vijf seconden. Herhaal deze oefening met enkele korte pauzes vier of vijf keer. Zoals met alle oefeningen Nogmaals, adem rustig en gelijkmatig.
 6. Terug trainer. De beste manier om aan je rug oefeningen krijgen thuis een iso of sport mat te zetten. Noodzakelijk Een dikke deken tuts zelfs. In knielende positie Nu strek je linkerbeen en rechterarm horizontaal weg van het lichaam, waardoor de spanning gedurende vijf seconden en kan daardoor strekte zijn nek en rug recht. Om te ontspannen na de oefening je de linker knie en rechter elleboog voeren samen onder het lichaam. Na een korte pauze, je hetzelfde doen met je rechterbeen en linkerarm. Vier tot vijf herhalingen ideaal.
 7. Ab trainer. Dit huis het hele spierkorset wordt versterkt, ook een buik oefening is op de agenda. Plaats liggende benen op een krukje of een bed. Dijen en onderbenen moet een rechte hoek vormen. Hefkop en schouders nu voorzichtig en druk handpalmen richting kruk, de vingers wijzen op het plafond. Houd deze positie en adem meer kalm en ontspannen. Herhaal deze oefening ongeveer tien keer vijf seconden.
 8. Zelfs het recht om de oefeningen is belangrijk voor rug oefeningen. Deze brengt je naar de rugligging in de eerste positie en dan brengen met behulp van de armen in een knielende positie. Dan rechtop en een been worden geperst met behulp van de armen over de knie omhoog. Tot slot, de oefeningen te ontspannen alles weer en schud.

Alleen Terug oefeningen is niet alles

Belangrijk voor een gezonde rug zijn niet alleen thuis oefeningen die te versterken en verhogen de mobiliteit. De juiste houding in het dagelijks leven is een van hen. Beweging is alles, terwijl de achterkant te houden altijd recht dat geldt ook bij het zitten of staan. Bij het buigen is het best gebruikt in een crouch, til je zware voorwerpen van zijn knieën. Moet tweemaal zwemmen, hardlopen of fietsen in de week vanzelfsprekend zijn. Wie voorkomt, sporten en bewegen in de frisse lucht zal snel voelen de vooruitgang.

Tags: sport, huis, rugpijn, rug oefeningen, Wellness

Gerelateerde Artikelen aan Back oefeningen voor thuis - dus je kracht oefeningen uit te voeren door goed

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden