May 30

Jonge ouders vaak verheugen wanneer de baby knuffels die weg naar de geboorte worden gegeven, niet alleen gekocht, maar zijn zelf gemaakt. Een warm kussen van een pure speelgoed, vindt geen probleem als bijvoorbeeld schoongemaakt, goede thermische houdbaarheid kersenpitten gevuld.


Baby Gevulde Dieren - Hoe maak je een speeltje Wärmekissen draaien


Een knuffel kan troosten en warm. © CFalk / PixelioWat je nodig hebt:

 • Terry doek
 • Linnen doek
 • Naaimachine
 • Pins
 • Schaar
 • Patronen
 • Kirschkerne

Was de stoffen voor de baby knuffels vóór de verwerking van hot

Of het nu een zelf-gestikte speelgoed puur om te worden gebruikt als baby knuffeldier of een verwarmingselement, moet u het naaien altijd twee keer, het tikken van robuuste katoen of linnen stof en de coating van een zachte, maar goed wasbaar stof, zoals. B. badstof. Was beide stoffen voor het naaien zo heet mogelijk, zodat eventuele chemicaliën of overtollige kleuren worden uitgewassen.

 1. Op het internet, in tijdschriften of ambachtelijke boeken, zie voldoende patroon, waarna je knuffels kunt naaien zichzelf. Als u wilt een gevulde verwarming pads naaien, heeft de ideale vorm van het lichaam van een kikker, plat, de stukken zijn benen.
 2. Teken het patroon op of kopiëren van deze en overbrengen naar het linnen of katoenen stof die u hebt opgegeven voor het tikken. Leg de stof tweemaal en knip het motief met een marge van ten minste 0,5 cm, beter 1 cm uit.
 3. Sluit de tijk juiste liggende kanten op elkaar en vertrekken op het einde van een gat van ongeveer 3 cm. Draai het tikken nu op de rechterzijde en in de schone droge kersenpitten te vullen, zodat de pad goed gevuld, maar toch zacht aanvoelt.
 4. Sluit de vulopening met een naaimachine of met de hand.

Zorgen voor de knuffel met geborduurde gezichten

De sectie voor de uitneembare en wasbare hoes is hetzelfde principe en het patroon te snijden als het tikken.

 1. Gelegen in de voorkant van de naaien samen van de cover, op welk punt het moet open worden gelaten, zodat de gevulde cores tikken kan worden geschoven.
 2. De restjes gesneden randen moeten met een omzoomde stroken doek te versterken.
 3. Zoals gevuld met noten van de Baby Gevulde Dieren worden in de magnetron opgewarmd, kunt u niet van drukknoppen van metaal voor het sluiten. Geschikte contrast zijn kiekjes van plastic of een commercieel klittenband.
 4. In grondstoffenhandel dierlijke ogen krijgen in de vorm van knoppen. Echter, voor zeer jonge kinderen, is het veiliger als je borduren uw baby opgezette dieren gezichten met kleurrijke katoenen garen.

Elke microgolf is anders. Om deze reden, moet je langzaam betasten bij verhitting van het zakje, zodat de zaden niet te heet worden.

Tags: wassen, Tinker, katoen, kersenpitten

Gerelateerde Artikelen aan Baby Gevulde Dieren - Hoe maak je een speeltje Wärmekissen draaien

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden