May 30

Mieren kunnen worden gevonden in de warmere maanden, ook op plaatsen waar deze worden echter gezien als interferentie. Met huismiddeltjes als azijn tegen mieren, kunnen de insecten weer proeven om zich te ontdoen van te krijgen.


Azijn tegen mieren - zodat je het toepast


Mieren kunnen vechten met diverse agenten.Wat je nodig hebt:

 • Water
 • Azijn
 • Spons
 • Kom

Gebruik azijn om insecten

Op het balkon of terras, in het huis of in het huis mieren zijn zeer impopulair. Bij sommige huismiddeltjes als azijn kan gaan bijvoorbeeld tegen mieren.

 • Het belangrijkste uitgangspunt voordat u verder gaat met de middelen en maatregelen tegen mieren moeten zijn, met name kleine openingen en gaten te sluiten in het huis of in de woning. Op deze manier, de insecten die u wilt om zich te ontdoen van hen te krijgen, niet in staat om binnen te dringen en de aanval voedselvoorziening.
 • Je moet ook naar huis remedie voor mieren, snoep en voedsel af te zweren, vers fruit kan niet rondslingeren, omdat mieren zijn gevoelig voor geuren en dus kan ook een bron van voedsel van een grotere afstand te registreren.
 • Afhankelijk van de ernst en de frequentie kan efficiënt worden gebruikt tegen mieren zoals azijn. Zorg ervoor dat er geen huismiddeltjes kan doordringen in het grondwater, zodat u de alternatieven voor insecticiden ook biologisch juiste gebruik.

Verdeel mieren met natuurlijke geuren

Met huismiddeltjes kun je individueel distribueren voorkomende mieren of te voorkomen een mier parcours.

 1. Neem een ​​grote huishoudelijke spons bij de hand. Met deze kunt u een zogenaamde. Case spons of een spons aas te maken.
 2. Giet over de spons met azijn, zodat het netjes is doorweekt.
 3. Plaats de spons op een mier trail of op een plaats waar vermenigvuldigt verzamelen mieren.
 4. Na een paar uur de mieren hebben gevestigd op de spons, zodat u de spons kan geven in heet water, zodat de mieren worden gedood. Als alternatief, in het geval dat u woont in de buurt van een bos aan de rand, kunt u de dieren er ook schrapen van de spons met karton.
 5. Om in de toekomst tegen mieren worden beschermd, kunt u ook plaatsen dunne plakjes knoflook in de stroomgebieden van mieren. De geur van knoflook bang mieren, dus neem deze andere manieren. Dit vermijdt het gebruik van azijn tegen mieren bestrijden symptomen.

In hardnekkige gevallen en in heel veel mieren moet u overwegen vooral de oorzaken als de losliggende fruit en spleten en gaten precies.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Azijn tegen mieren - zodat je het toepast

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden