May 30

Als u een nieuwe grafische kaart, maar weet niet hoe u de benodigde drivers te installeren, kan u verder helpen deze instructies. Dit laat zien hoe u de drivers voor de ATI Mobility Radeon HD 5470 te installeren.


ATI Mobility Radeon HD 5470 bestuurders - de installatie slaagt je zo


Om de grafische driver te installeren.ATI Mobility Radeon HD 5470 driver installeren

  • De beste manier om de drivers te installeren via een speciale driver-cd. Dit is vooral in de verpakking zonder de grafische kaart of de verpakking van de laptop.
  • Neem deze gemakkelijk uit de verpakking en plaats het in de aandrijving van de computer. Na een paar seconden wordt de installatiewizard moet beginnen.
  • Dit leidt u door de gehele installatie van de driver. Aan het einde van de drivers voor de ATI Mobility Radeon HD 5470 wordt automatisch geïnstalleerd. Nadat de PC slechts één keer te worden gestart nieuwe en de grafische kaart is ingesteld.

Drivers installeren op Windows

  1. Een snellere en betere optie is om alle stuurprogramma's voor de ATI Mobility Radeon 5470 installeren op de Windows-driver update. Dit zorgt ervoor dat u altijd altijd de nieuwste en meest actuele driver voor uw grafische kaart op de computer.
  2. Doorgaan. Vanuit het pictogram Windows Start in de taakbalk, met de tab "Control Panel" in de computer Control Panel Er je scroll naar beneden en selecteer het pictogram "Device Manager" aan.
  3. Open vervolgens een nieuw venster waarin u de desbetreffende onderdelen van de computer zullen zien. Je moet klikken of "grafische kaart" of "Video Controller". Volgens een van deze twee rijders, wordt de videokaart dan weergegeven.
  4. Klik vervolgens op "ATI Mobility Radeon HD 5470". Het venster grafische kaart, selecteer dan "Drivers" en klik op "Update Driver". Nu is de nieuwste stuurprogramma's voor de grafische kaart zijn geïnstalleerd op de computer met behulp van het internet. Nogmaals, moet u de computer opnieuw opstarten op.

Tags: software, drivers, Computer, laptop, Windows, videokaart

Gerelateerde Artikelen aan ATI Mobility Radeon HD 5470 bestuurders - de installatie slaagt je zo

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden