May 30

Als u een PC of een laptop van ASUS merk gekocht en het gevoel hebben dat virussen op uw harde schijf of u wilt uw computer net zo plat te maken, moet u het formatteren. Als u zich in een dergelijke situatie zonder cd, kunt u opmaken zonder dat de CD ASUS ook heel simpel.


ASUS-formaat zonder CD - hoe het werkt


Formatteert u de harde schijf van uw ASUS.Bereid formatteren van de ASUS goed

Als u wilt uw ASUS formatteren zonder CD, omdat u de cd met het besturingssysteem, dat is geen probleem, omdat u de harde schijf van ASUS kunt opmaken zonder CD niet kan vinden.

 1. Herstart simpelweg uw pc en volg deze helemaal op, totdat alle toepassingen volledig worden uitgevoerd, zodat het kan komen wanneer het formatteren om eventuele complicaties.
 2. Als u wilt uw harde schijf nu formatteren, moet u weten dat alle bestanden, programma's en toepassingen volledig verloren wanneer u de harde schijf formatteren en je kunt het niet herstellen.
 3. Daarom moet u eerst de zogenaamde back-up door het kopiëren van belangrijke gegevens op een externe harde schijf of een USB-stick, zodat u het hebt opgeslagen en kan later opnieuw gebruiken.
 4. Als je dit hebt gedaan, kunt u uw PC opnieuw, zodat eventuele veranderingen met succes kan worden overgedragen en kunt u de PC formatteren in de volgende stap.

Het formatteren van de ASUS zonder cd

 1. Is uw ASUS nu weer opgevoerd, moet u controleren dat alle gegevens feitelijk zijn geland op uw externe harde schijf, zodat u kunt beginnen met geen cd met de opmaak.
 2. Om dit te doen, gewoon open de "Mijn Computer" of "computer", afhankelijk van het besturingssysteem is geïnstalleerd op uw ASUS en wacht tot Open het bijbehorende venster.
 3. Nu je kunt zien is er een overzicht van schijven die zijn aangesloten op uw pc, of zie de verschillende partities (delen) in het station is verdeeld.
 4. Om een ​​harde schijf of een partitie van uw ASUS formatteren, zonder gebruik te maken van een cd, klikt u op het juiste naar de harde schijf eerst te formatteren met de rechter muisknop.
 5. Dit zal een nieuw venster, waarin onder andere de optie "Format" zal verschijnen, die u moet klikken om de PC plat te openen.
 6. Let erop dat u de juiste harde schijf klikt, zodat u alleen het deel van de schijf formaat dat je wilt en ook niet per ongeluk het verkeerde deel plat.
 7. U bevestigt het einde alleen de vermelding door te klikken op "OK" en wacht tot het overeenkomstige deel van uw pc is geformatteerd.
 8. Doe echter ook kort voor de opmaak nogmaals in gedachten dat alle gegevens gewist van de harde schijf formatteren, en formatteer de PC alleen als u absoluut zeker van dat alle bestanden die u moeten hebben verzekerd.

Tags: Computer, harde schijf, cd-formaat, Asus

Gerelateerde Artikelen aan ASUS-formaat zonder CD - hoe het werkt

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden