May 30

Als de Aqua Stop is geactiveerd, kunt u er zeker van zijn dat er iets mis is met de wasmachine of vaatwasser. Vergis je niet, dat er geen grote schade.


AquaStop getriggerd - je nu moet doen


AquaStop geactiveerd - was het niet. © ATR jpfuss / PixelioGedrag wanneer de Aqua Stop is geactiveerd

Neem aan dat de Aqua Stop is geactiveerd want eigenlijk water is gelekt, zelfs als u vocht merken. Een goede AquaStop is al geactiveerd wanneer slechts kleine hoeveelheden water hebben gelekt. Dit kan reeds verdampt. Vraag hem niet gewoon van en verder gebruik van uw toestel.

  1. Zet het apparaat dat u op de Aqua Stop hebt opgeslagen in, want dit mag niet draaien zonder watertoevoer.
  2. Draai in principe de kraan, omdat tussen u en een overstroming kon alleen de elektromagnetische klep van de Aquastop staan. Ook dit zou mislukken.

Na deze eerste stappen, je probeert om de reden waarom de Aqua Stop is geactiveerd vinden.

Zoek en reden te elimineren om te trippen.

  1. Zoek systematisch op tekenen van vocht, omdat deze nummers je een hint geven waarom de Aqua Stop is geactiveerd. Omdat de Aqua Stop triggers voordat er een overstroming, de oorzaken te zoeken niet makkelijk
  2. Een van de redenen waarom de Aqua Stop is geactiveerd, kan het zijn dat het vocht is de oorzaak van de Aqua Stop, komt niet van de vaatwasser of wasmachine. De sensor kan vochtig of vochtig ook door andere water. Kon spoelen water bereikt de Aquastop of je iets anders begraven? Droog de vloer en eventueel de sensor. Ten laatste na 24 uur moet alles zo ver droog dat ze de machine normaal kan gebruiken.
  3. Zet de watervoorziening en het apparaat dat is bevestigd aan de Aqua Stop. Vasthouden aan het en wachten om te zien of de AquaStop triggers weer. Als dit het geval is, zal zeker weer terug het water uit het apparaat of de slang zijn. Omdat ze in staat waren om het proces direct te observeren, zal je zeker meer over de reden waarom de Aqua Stop wordt geactiveerd weten. Mogelijke redenen zijn een lekkende slang of lekken van het apparaat of een fout die soms overspoeld het apparaat. Deze fouten je je realiseert dat wanneer u het apparaat zorgvuldig in de gaten.
  4. Schakel het toestel uit en weer in te schakelen de kraan dicht. Gebruik het apparaat pas weer als de oorzaak dat de Aqua Stop geactiveerd, is geëlimineerd.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan AquaStop getriggerd - je nu moet doen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden