May 30

In "Anno 2070" je doet als een speler tijdens een stap in de toekomst, maar moet zich ook bezig met het bekende spel taken, zoals een perfect in elkaar grijpende economische cyclus. U kunt soms een zweet als een speler meer dan de release van een enkele zoektocht in het spel. Hebt u uw eigen persoonlijke recept ontdekt voor de optimale benutting van uw bedrijf?


Anno 2070: economische cyclus - nuttige informatie


Energie, landbouw en industrie moeten milieuvriendelijke betrekken.Wat je nodig hebt:

 • PC met internet
 • Anno 2070 (PC Game)

Anno 2070 - ook de economische cyclus heeft gelijk te hebben

 • Hoe meer je je nederzettingen uit te breiden in 'Anno' en dus verhoging van de bevolking, hoe meer gewicht valt op een goed functionerende economische cyclus om de burgers en productiefaciliteiten optimaal te bieden.
 • Ook in 'Anno 2070', is het van belang - afhankelijk van het spel oriëntatie - de industrie te ontwikkelen en te gebruiken middelen verantwoord en als de economische cyclus momentum te brengen. Vergeleken met de vorige delen van de Anno game series van de economie reageert "Anno 2070" een beetje meer gevoelig voor tekort aan grondstoffen, import en export vertragingen en de bevolking is snel ondraaglijk als je niet voldoet aan hun wensen en behoeften snel en adequaat.
 • Met een grote bevolkingsdichtheid, kunt u de optimale benutting en een perfecte doorstroming van het economisch proces aanzienlijk meer zweet dan het oplossen van menig quest te brengen. Maar wie wat de fundamentele aard in de opbouw van de economie vanaf het begin opgevallen, is immuun, althans tegen de meest ernstige fouten.

Dus breng je economie gaat

 • Zelfs als je de eerste nederzetting te bouwen, moet je nadenken over de toekomstige ontwikkeling van uw stad. Het is nuttig om de gekoloniseerde gebied van vorherein verdelen in residentiële en industriële gebieden. Om voldoende ruimte voor uw elektriciteitscentrales, fabrieken en de benodigde grondstoffen en de toenemende behoeften en verlangens te vervullen van uw burgers door het bouwen van culturele, educatieve en ontmoetingsplaatsen.
 • Wie hulpbronnen en de productie (van winstgevende eindproducten mogelijk) tunes van vorherein elkaar en ten minste zorgt ervoor dat een deel van de benodigde grondstoffen lokaal geproduceerde, de rest wordt geïmporteerd, kan snel inspelen op knelpunten in de productie en om te keren.
 • Stel achteraf vindt dat uw stad is te strak gebouwd met huizen en hebben nu geen plaats voor de broodnodige openbare gebouwen, kunt u weer van bestaande residentiële gebouwen slopen om de nodige ruimte te creëren en te bouwen elders nieuwe woningen. Zijn de behoeften van uw burgers tevreden, ze vestigen snel weer - en die vaak rechtstreeks verband houden met de op dat moment hoogst mogelijke stadium van ontwikkeling.
 • Om te controleren of uw bedrijf cyclus werkt zoals u hebt gepland, kunt u tijdelijk gebruik maken van de "vervallen" om het gebruik van uw productie faciliteiten en elektriciteitscentrales te schatten. Onjuiste gewichten kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd.
 • Om het spel om een ​​beter overzicht van de verschillende takken van de industrie en de gehele economische cyclus, is het uiterst nuttig om schepen en handelsroutes aanwijzen om de vervoerde goederen en de titel productie of schikkingen die voornamelijk de vervaardiging van een bepaald product dienovereenkomstig.
 • Zodra de fondsen voldoende zijn, moet u het bouwen van een snel schip (bijv trimaran) en kan centraal worden anker. Dit schip mag geen reguliere handel route te gaan, maar zijn klaar voor gebruik in een "noodsituatie". Dus een gebrek aan middelen of tools kunnen snel worden verkregen en geleverd en produceert de productiviteit weer.
 • Niet te vergeten voor een goed functionerende economische cyclus zijn in 'Anno 2070' natuurlijk schoon en betrouwbaar handelsbetrekkingen. Sommige kleine "zelfgenoegzaamheid" dat nogal onbelangrijk begin van het spel voelt, kun je vrienden - en de goede handelsbetrekkingen - voor het leven, dat is pas later in het spel als een zeer belangrijk en heel winstgevend onthuld.

Veel plezier met "Anno 2070"!

Tags: software, milieu, industrie, Anno 2070, de productie van energie, conjunctuurcyclus

Gerelateerde Artikelen aan Anno 2070: economische cyclus - nuttige informatie

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden