May 30

Bent u een grote anime fan en wil graag nogmaals creëren een avatar? Wilt u uw aanvraag gratis karakter te maken? Als dit voor u geldt, zult u komen met een zogenaamde "Avatar Creator" werd al snel het doelwit. Moet het een grappig, freaky karakter? Of liever iets meer serieus? U beslist - een virtuele generator zal u met alles wat u wenst voor uw online personage. Ja, zelfs de haren en oogkleur vrij worden gekozen. Kan niet ook zelf creatief te zijn? De avontuurlijke wereld van anime is uw oester.


Anime: maak een avatar met een Schepper - dus ga je voor gratis


Anime Karakter: Om online te transformeren.Zeker elke animeventilator heeft gedroomd om te kunnen zich glijden in de rol van een karakter van Japanse tekenfilms. U kunt zich verheugen, want het is inderdaad mogelijk. Je wil het niet in mijn eentje maken een dergelijk cijfer, en kan daardoor uit te leven al uw wensen? Als u deze vraag kunt beantwoorden met een "Ja", wordt deze beschrijving gemaakt als voor u. U kunt namelijk gebruik maken van een voor georiënteerd Schepper op het internet en je hoeft niet eens zelf voor. Gele ogen en groen haar kunnen binnenkort tot uw manga personage.

Wat is eigenlijk een anime?

  • Animes komen oorspronkelijk uit Japan. Het woord "Anime" is gewoon een afkorting die staat voor "Animeshon". Zeker weet je dat woord uit het Engels ("animatie").
  • Deze Japanse films met zijn karakteristieke figuren vormen de tegenhanger van de Manga. Dit is een Japanse strip, die ook wordt weergegeven met deze mensen.

U krijgt nu een globaal overzicht van wat is een anime. Nu bent u waarschijnlijk al erg enthousiast en willen weten hoe je een bijpassende Schepper eindelijk gebruiken.

Avatar Creator - het hanteren van de generator

  1. Het begint met het zoeken van de Schepper, maar zoals beloofd, dit niet op u van toepassing. Zo kunt u bijvoorbeeld op de "pagina Manga "of" Newgrounds "samen de gewenste avatar.
  2. Selecteer nu een van de twee gegeven koppelingen, bijvoorbeeld, voor de site "Newgrounds" en laat volledig de pagina te laden.
  3. Na een paar momenten, een scherm met drie anime tekens op roze achtergrond verschijnt. Onder het cijfer is een wit vak om te zien waar het woord "play" is gecentreerd op zichtbaar. Er je er op klikt.
  4. U wordt doorgestuurd naar de officiële bewerken pagina en je ziet een beetje verder naar de juiste locatie, een afbeelding van een hoofd. Dit is gereed voor verwerking beschikbaar.
  5. Neem een ​​kijkje naar links. Daar kunt u round kijken met weinig foto's, bijvoorbeeld de ogen of mond. Als u wilt uw avatar anderen ogen missen, klikt u op het juiste pictogram. De Schepper toont nu anders oog onder de virtuele hoofd. Kies wat je wilt gewoon door erop te klikken. Je kunt zien dat de figuur draagt ​​nu die ogen.
  6. Kijk omhoog naar links. Daar kunt u een witte doos met de titel "Kleuren" waarnemen. Dit zijn de kleuren waarmee u het uiterlijk van de iris veranderen. Wilt u uw anime personage rode ogen, drukt u op deze kleur. Op deze manier kunt u de andere delen van het lichaam te veranderen op basis van uw ideeën.
  7. Wie wil zijn karakter opslaan, klikt u op "Afbeelding opslaan", tussen de kop en de doos voor kleur selectie.

Als je eenmaal hebt ontdekt het plezier met de Avatar Generator, is niet meer zo snel te ontdoen van het. Misschien heb je laat je vrienden zien deze software. Men kan niet vervangen elkaar tips en trucs. Veel Plezier!

Tags: Internet, Anime, consumentenelektronica, Manga, figuur, generator

Gerelateerde Artikelen aan Anime: maak een avatar met een Schepper - dus ga je voor gratis

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden