June 1

De term angina worden gebruikt zijn met gelijke tonsillitis. Er zijn echter verschillende vormen angina. Dit betekent dat een angina ook mogelijk zonder amandelen.


Angina mogelijk zonder amandelen?  - Ontdek voor Angina


Angina heeft verschillende verschijningsvormen.De term angina - belang en het vóórkomen

  • Angina betekent in medisch jargon "bekrompenheid" en komt met ziekten waarbij het gaat om het beperken tot een smallere en dichtheid.
  • Bekendste is de tonsillitis. Dit is de echte tonsillitis dat bedoeld is als we spreken over het algemeen van angina pectoris. Deze vorm van angina is een dichtheid in het gebied van de amandelen veroorzaakt door een ontsteking en zwelling, waardoor mensen te slikken en kloßige taal. De tonsillen lymfoïde weefsel, wat veel in de nasofaryngeale ruimte.
  • Zelfs de angina bekend. Dit is een ziekte in het hart, wanneer het gaat hier om strakheid in de coronaire arteriën, die de patiënt pijn voelt en benauwdheid.
  • Dan is er de abdominale angina. Dit gebeurt in de buikstreek, waar het kan leiden tot sluiting van slagaders.

Angina - ook mogelijk zonder amandelen

  • Ook zonder amandelen mogelijk om angina in de nek. Dit is een zogenaamde side strand angina. Dit gebeurt in de farynxwand. Er is meestal een bacteriële infectie. De farynxachterwand is als lymfeweefsel zoals de amandelen. Deze zwelt, is rood gekleurd en ontstoken. Ook hier ontstaan ​​slikken en keelpijn, die terug kan zich uitbreiden naar de oren.
  • Van de ene kant streng angina mensen zijn meestal bezorgd dat geen amandelen meer hebben door een operatie.
  • In een secundaire bundel angina, die dus mogelijk zonder amandelen, een antibioticum vaak, zoals in een gewoon angina, gebruikt.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Angina mogelijk zonder amandelen? - Ontdek voor Angina

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden