May 30

Aluminiumacetaat is een van de traditionele middelen. De werking van deze drug is zeer betrouwbaar en wordt voornamelijk gebruikt voor kleine verwondingen tot bloei. Vooral bij kneuzingen, heeft de aluminiumacetaat bewezen. Aangezien het is makkelijk te gebruiken, kunt u een goede eerste hulp zo te maken.


Aluminium acetaat - zijn effect eenvoudig uitgelegd


Aluminiumacetaat beheert eerste hulp voor kneuzingen.Het effect van aluminiumacetaat

  • Aluminium acetaat verkrijgbaar bij de apotheek. Meestal worden ze aangeboden worden als een oplossing, zodat het gemakkelijk te gebruiken. Het is ook relatief gemakkelijk te produceren: klei (met de chemische naam aluminiumoxide) met azijnzuur. Uit deze verbinding basisch aluminium, aluminium acetaat.
  • Het effect van deze skin betekent dat u op basis van de twee uitgangsmaterialen bepalen. Klei werkt als een masker of wrap toegepaste anti-inflammatoire, azijn een desinfecterende werking. Omdat aluminium acetaat heeft een samentrekkende effect, dat is streng, het droogt de huid en slijmvliezen makkelijk uit, kleine bloedvaten dicht en dus kan kalmeren ontsteking.
  • Vanwege dit effect, kunt u aluminium acetaat gelden als een eerste plaats in kneuzingen, stammen of insectenbeten. In kneuzingen de agent is vooral populair.
  • Voor letsels die vergezeld met zwelling, kunt u aluminiumacetaat gebruikt zeer goed, aangezien het koelt naast de adstringerende werking ook. Vooral in de eerste hulp kan verlichten betekent dit een progressie van de zwelling door afkoeling.

Alumina - positieve impact als kronkelende

  1. Vermengen 01:10 aluminium acetaat en water om een ​​vloeistof. In tien milliliter aluminiumacetaat geef je 100 milliliter water; als je wilt een grotere kronkelende, moet u de gegevens dienovereenkomstig te converteren.
  2. Besprenkel de vloeistof op een schone doek. Voor grote Wikkel de doek in de vloeistof kan genieten en vervolgens wringen.
  3. Plaats de vochtige doek op de blauwe plek te behandelen.
  4. Zo doet het vocht niet zo snel verdampen, wikkel het getroffen gebied met een ander, maar droge doek.
  5. Na meer dan twee uur (of wanneer de wikkeling wordt vooraf gedroogd) verwijder de verpakking.
  6. Indien nodig, een nieuwe kronkelende geleden.

Gebruik aluminium acetaat is niet lang, maar slechts tot de acute symptomen zijn verdwenen.

Tags: Wellness, impact, blauwe plekken, wonden, aluminiumoxide, aluminium acetaat

Gerelateerde Artikelen aan Aluminium acetaat - zijn effect eenvoudig uitgelegd

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden