May 30

Tot niet zo lang geleden, een vloer tot plafond betegelde badkamer was een kenmerk van luxe woninginrichting. In de afgelopen jaren echter, waar steeds meer badkamers kamers met spa karakter waren plafond tegels in de badkamer steeds meer uit de mode. Natuurlijk, dus als u op zoek bent naar alternatieven die het mogelijk maken de badkamer lijken meer huiselijk.


Alternatieven voor tegels in de badkamer - dus de badkamer is huiselijke


Mozaïeken zijn een interessant alternatief voor tegels.Een ronde-plafond betegelde badkamer is eigenlijk alleen nuttig wanneer kinderen organiseren er regelmatig water gevechten, of gewoon abgeduschte hond schudt het water uit zijn vacht met regelmaat.

Welke gebieden tegels zijn nuttig

Zeker tegels zijn eenvoudig schoon te maken, maar zijn ze echt de hele badkamer om direct onder het plafond noodzakelijk? Als u van plan bent een nieuw sanitair, stel jezelf deze vraag en na te denken over alternatieven.

  • Stel jezelf voor in uw badkamer en na te denken over welke gebieden waar de muren op alle risico's van in contact komen met water lopen. U bent hier zeker tot het besef komen dat dit het geval is slechts rond wastafels, bad en douche.
  • Dit is natuurlijk het gebied achter de toiletpot, die reeds worden afgespoeld hygiënische redenen alleen.
  • Maar hoe zit het met de rest van het land? Dit moet ofwel worden gewapend tegen spatwater, om af te wassen, zelfs onder normale omstandigheden. Op deze muren, kunt u dan veilig spelen, want in principe is er niets spreekt tegen een decoratief muur ontwerp met kleuren of gips.
  • Bij het winkelen de materialen die u nodig hebt, maar ervoor te zorgen dat de muur ontwerp nog geschikt voor vochtige ruimtes mislukt omdat in de badkamer is er een hoge luchtvochtigheid regelmatig. Behangen dus niet echt een van de beste alternatieven.

Alternatieven voor de saaie badkamer - veel is haalbaar

Het is duidelijk dat alternatieven voor de tegels gewassen moeten worden en misschien soms heftig gewassen in het slechtste geval.

  • In de winkel vindt u, bijvoorbeeld, afgewerkte glas mozaïeken, die selectief gebruikt om bedreigde muurvlakken splash, kunnen zeer aantrekkelijk en interessant te handelen.
  • Met minimale technische vaardigheden kunt u mozaïeken ook zelf maken. U gebruikt fragmenten van tegels en - indien u dat wenst - in aanvulling van spiegelglas. Maak Echter, vooral in het toilet niet te breed gewrichten die moeilijk later schoon zijn.
  • Gepolijste granieten platen, zoals u weet uit keuken werkbladen zijn een van de meest haalbare, maar helaas dure, alternatieven. Als dit nog steeds een natuurlijke vorm, zijn er rechte randen, het ziet er achter de gootsteen of het bad van zeer stijlvol. Als deze granieten platen professioneel uitgerust, kunnen hun overgangen aan de muur, zodat gepleisterde dat ze niet graag patchpanelen worden, maar zoals ingevoegd harmonieus handelen.
  • Een andere van vele alternatieven is niet goedkoop, echter combineert de gezellige houtlook met het voordeel van normale dakpannen. Dit is eigenlijk over de zeer hoge kwaliteit tegels die niet optisch te onderscheiden van echt hout nauwelijks. Als je altijd al gedroomd van een badkamer met een houten vloer, dampdichte laminaat u echter te verschijnen kwetsbaar, tegels zijn in houten optische oplossing voor de vloer. U hebt de keuze van heldere Naaldhout verschijning aan dark "eiken parket".

Ga rustig eens in een winkel en kijk naar niet-bindende orde. Hoewel veel zou waarschijnlijk breken uw budget, kunt u nog steeds een idee krijgen van wat er mogelijk is in de badkamer.

Verduidelijking van de weerstand van de geselecteerde alternatief

  • Voordat u zich verbinden tot één van de alternatieven voor tegels, moet je hun veerkracht te controleren. Bijvoorbeeld, moet u om uit te vinden of de reinigingsmiddelen normaal gebruik kan schade aan het oppervlak veroorzaken. Dit kan het geval die reageren op kalkaanslag met matte oppervlakken met name in bepaalde natuursteen zijn.
  • Zelfs als het een beroep op u om de muren te kleden met roestvrij stalen panelen of spiegels, moet u overwegen de alimentatievorderingen van die oppervlakken. Wil je echt wilt, na elke borstelen de muur achter het aanrecht te wienern?

Als je niet van alle alternatieven voor tegels in de badkamer, heb je nog de mogelijkheid om de tegels in een ongebruikelijke vorm aan de muur te brengen. Beperk jezelf tot dit splash sferen en tegels niet saaie, vlakke oppervlakken, maar bijvoorbeeld gestapt of schuine vormen.

Tags: huisvesting, badkamer, DIY, tegels, meubels, laminaat, badkamer ontwerp

Gerelateerde Artikelen aan Alternatieven voor tegels in de badkamer - dus de badkamer is huiselijke

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden