May 30

De iPod touch 4e generatie (4G), evenals de iPhone en de iPad worden beveiligd met een wachtwoord. Hebt u dit wachtwoord vergeten, echter alleen helpt een herstel in verband met het verlies van alle gegevens.


Als iPod touch 4G, het wachtwoord - wat te doen?


Wissen van het geheugen verwijdert het wachtwoord.Wat je nodig hebt:

  • iTunes
  • Internetverbinding

Het wachtwoord vergrendelen de iPod touch 4G

  • De iPod touch 4G kan worden beveiligd met een wachtwoord. Het is een vier-cijferig nummer combinatie, vergelijkbaar met een PIN SIM-kaart wanneer de telefoon.
  • De code wordt gevraagd telkens als de iPod touch 4G wordt gelanceerd of heet van de standy-modus. Zonder het invoeren van het wachtwoord, kan het apparaat niet worden gebruikt.
  • Er is geen manier om te omzeilen auich dit wachtwoord aanvraag. Dit zou alleen beveiligingsmechanisme absurditeit, omdat er geen beveiliging meer zou dan starten vanaf de sluizen. De enige manier om het apparaat als u meer te vergeten de toegangscode bruikbaar te maken is hetzelfde als met elke computer: einzuspielen Volledig wissen van de harde schijf, zonder een back-up.

Vergeten wachtwoorden: herstellen met iTunes

  1. Om de iPod touch herstellen als u uw wachtwoord vergeet, je verbinden met iTunes. De eenheid ontstond toen in de navigatiekolom van iTunes. Klik erop om toegang te krijgen tot de instellingen van het apparaat.
  2. Rechts op de eerste pagina vindt u de optie "Restore" te zien. Klik erop en bevestig de query begint iTunes om de nieuwste systeemsoftware downloaden voor de iPod touch. Dit maakt het uitpakken en het herstelproces begint.
  3. Volg de instructies op het scherm. Het herstel kan een lange tijd onder bepaalde omstandigheden. Op een gegeven moment na de iPod touch de nieuwe software heeft aanvaard en gereboot, iTunes vraagt ​​of u het apparaat wilt configureren als een nieuw apparaat, of importeer een bestaande back-up. Selecteer hier dat u wilt een nieuw apparaat te configureren. Zelfs als u zo alle gegevens gewist die back-up zou ook het wachtwoord prompt te herstellen. Zo kan het apparaat opnieuw gebruikt althans na de voltooiing van het proces.

Tags: Apple, Consumer Electronics, wachtwoord, vergat, iPod Touch

Gerelateerde Artikelen aan Als iPod touch 4G, het wachtwoord - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden