May 31

Als het doel is om snel spiermassa op te bouwen, worden solltendie oefeningen en voeding gecoördineerd. Met een paar klassieke aids kan dus snel opbouwen van een gedefinieerd en spiermassa.


Als het mogelijk is, bouwen spier snel - dus je spiermassa met lichaamsbeweging


De juiste oefeningen stimuleren de spiergroei.Wat je nodig hebt:

 • Halters
 • Fitness hoelahoep
 • Fitness mat
 • Eiwitpoeder
 • Massage olie (bijvoorbeeld jojoba olie)

Mogelijk om spiermassa snel te bouwen - Enährung & Body Building

Een aantrekkelijk en tegelijkertijd spiermassa kan relatief snel worden gebouwd. Het dieet moet worden aangepast aan de oefeningen.

 • U kunt bouwen spier net zo snel mogelijk wanneer u de geschikte kracht en spieropbouwende oefeningen te ondergaan. Het is zeer belangrijk dat je de trein de spier lokaal, zoals de biceps, dus dit vermoeid tijdens de uitvoering van de oefening. Het gewicht van de weerstanden moeten zodanig worden gekozen dat u maakt per uitoefening maximaal ongeveer 15-20 herhalingen voordat de spier vermoeid.
 • Dan moet je ervoor zorgen dat de glycogeen van de spier weer kan regenereren op de korte termijn, neem een ​​korte pauze ongeveer twee minuten, dan weer om een ​​of twee sets van spieropbouw oefening uit te voeren.
 • Op deze manier wordt de training manier van bodybuilding gebruik je, worden lokaal spieren met weinig herhalingen door de hoogte van de weerstanden ingesteld op spierstimulatie waar te bouwen, zodat ze groeien als gevolg.
 • Steek na elke dag van de spelen getrainde een pauze, omdat de spieren die je op te bouwen, na een intensieve work-outs nodig om te pauzeren voor de regeneratie, zodat ze kunnen reageren met de opbouw van spieren en groei. Hierdoor kunt u dagelijks een andere spier sectie, waar ook complete rustdagen zijn belangrijk omdat anders de motivatie lijdt aanzienlijk uit te oefenen. Daarnaast bent u al op zoek terug op de training na twee of drie dagen per week pauze.
 • Je moet noodzakelijkerwijs veranderen in ieder geval de voeding zodat u neemt veel eiwitten zijn. Tonijn, gevogelte, vetarme kazen en Co. vormen een rijke bron van eiwitten en aminozuren, die kan opbouwen zo snel mogelijk over de voeding spieren. Ook eiwitpoeder van de apotheek, het bodybuilding behoeften of bij de apotheek levert vaak meer dan 80 procent zuiver eiwit met essentiële aminozuren, zodat naast bijdragen tot eiwitrijke en vetarme dieet milkshakes voor snelle spiergroei.
 • Je moet ook, zodat de spieren mogelijk vet te ontwikkelen, twee keer per week aan duurtraining te voltooien, terwijl u ook kunt kiezen om niet te vaak gezien als belastend of dure joggen, wandelen en zwemmen, op basis van de moderne fitness varianten van hula hooping. Deze zijn ontworpen, onder andere dingen voort om vet te verbranden door het gewicht en helpen bij het opbouwen zeer sixpack gedefinieerd tijdens Hüftkreisens. Naast het feit dat aangezwengeld netjes met twee keer per week training 20 tot 30 minuten vetverbranding.

Bouwen spier snel - de oefeningen voor de grote spiergroepen

Met specifieke oefeningen die je kunt bouwen, vooral de grote spiergroepen van het lichaam snel.

 • Om de armen incl. Biceps en triceps te trainen, moet je op een stevige stoel zitten en het lichaam enigszins schuin in de richting waarin het staafje is in uw hand. Plaats uw ellebogen op je dijen en til het over de verbinding van de elleboog als de as van de halter langzaam op en neer, omdat daarmee groeien tot 15 herhalingen, de armspieren snel. Werk in successie aan beide zijden met 2 tot 3 sets per oefening eenheid.
 • De triceps uit te werken, zodat u kunt blijven van een rechte zithouding op de stoel van de barbell achter je nek of je geest en dan bewegen de arm met de halter recht omhoog, dit traint de achterkant van de armen, de triceps.
 • Compleet voor een sterke rug pushups, waar het nodig is dat u de hele lichaamsgewicht in de vlakke positie op te slaan alleen op je handen op de grond en op haar tenen. Hier uw rug moet volledig recht en je lichaam zijn incl. Buikspieren enigszins gespannen. Hef vanuit deze positie en onderrug en je bovenlichaam door het buigen en strekken armen. Deze oefening kan snel bouwen van uw rug en schouders en borstspieren, worden de armen direct onderworpen aan een motiverende oefening.
 • Zo, de buikspieren om zo snel mogelijk op te bouwen, moet u uw benen te slaan op uw ontlasting, zodat de kniegewrichten hebben een hoek van 45 graden, terwijl je romp incl. Billen op de vloer worden geplaatst. Voor gewichtstoename liggen domoorgewichten van halters op uw borst en zet ze vast met je handen. Til het bovenlichaam iets naar - de zogenaamde crunches -. Zonder de onderrug te tillen van de grond, omdat dit de lumbale wervelkolom zou overbelasten. Op deze manier, een lift en daling onder het gewicht van de schijven het bovenlichaam herhaaldelijk voorkomt spiervermoeidheid, wacht 2 minuten voor de pauze, en herhaal voor de snelst mogelijke opnieuw versteviging van de oefening.

Plaats een hoge waarde op lokaal om de spieren te trainen, zodat ze groeien snel mogelijk individueel.

Tags: de bouw, sport, spieren, oefeningen, opleiding, spier

Gerelateerde Artikelen aan Als het mogelijk is, bouwen spier snel - dus je spiermassa met lichaamsbeweging

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden