May 30

Als u al aangesloten bij een tijd op Facebook, dan kun je misschien hebben geleerd dat niet alleen goede vrienden graag met u te communiceren, maar krijg je ook van meer casual kennissen vriendschap uitnodigingen. Als u niet wilt dat alle informatie in uw profiel even toegankelijk om ze te maken, dan kunt u lijsten gebruiken om uw contacten op beperkte rechten.


Als Facebook set "beperkte vrienden"


Vrienden kunnen een netwerk worden.Wat je te plaatsen en te publiceren op Facebook, is aan u. U kunt kiezen of u alleen de inhoud die mogelijk kunnen elk zien te delen, of als u wilt profiteren van meer privacy. Als u wilt dat de laatste optie in beslag lijsten kunnen helpen.

Wat kan de lijsten in Facebook

De lijsten zijn een manier om verschillende groepen en vrienden toe te wijzen. Dit kan u helpen om bij te houden van het groeiend aantal contacten te houden. Om onderscheid te kunnen maken over de kennissen die je kent van school of opleiding, familieleden, vrienden of minder nauwe kennissen of collega's.

  • Daarnaast kunt u de contacten die u in speciale lijsten hebben ingediend gebruiken, maar ook beperkte rechten toe te wijzen. Dit betekent bijvoorbeeld dat leden van een lijst niet uw privé contactgegevens te zien; niet weet of je online bent of postings kunnen niet lezen op uw muur.
  • Het is zinvol deze beperkte rechten op Facebook zijn, wanneer u wilt toevoegen als een contactpersoon, maar iemand die deze persoon, maar niet willen volledig inzicht toe in uw privacy, bijvoorbeeld, want het is je baas of een collega.

Wijs vrienden lijsten met beperkte rechten

Facebook biedt verschillende lijsten die u kunt gebruiken voor het organiseren en classificeren van uw contacten. Er is ook een lijst van beperkte kennissen.

  • De mensen die op deze lijst, kan je statusberichten niet zien. De betrokkene wordt alleen getoond wat je opgeeft als publiek. Zelfs foto's waarop deze kennissen werden gekenmerkt door u kunnen de mensen zien.
  • Om de contacten te categoriseren, ga naar je profiel op Facebook. Hier kunt u zien in de bovenste witte balk, het vakje "Friends", en als je erop klikt, krijgt u een overzicht van uw contacten weergegeven. Als dit is veel, dan kan het enige tijd duren voordat alle werden geladen.
  • Naast de persoon op de "Friends", dan een dialoogvenster geopend waar je heen gaat "toe te voegen aan een andere lijst" en er kan worden ingesteld op "beperkt". Voorafgaand aan deze wordt dan een vinkje zetten.

Tags: Internet, Facebook, rechten, Friends, lijsten beperkt

Gerelateerde Artikelen aan Als Facebook set "beperkte vrienden"

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden