May 30

Veel van de huidige smartphones en tablets te adverteren met een weergave van Gorilla Glass 2. Maar wat zijn de voordelen van dit glas?


Alles wat je moet weten over Gorilla Glass 2


Gorilla glas wordt gebruikt in veel mobiele telefoon displays.Veiligheidsglas van Gorilla is standaard in vele technologische apparaten

Met Gorilla glas is een speciale glas van de Amerikaanse fabrikant "Corning". Synoniem met de naam "Corning glas" of kunt u beschrijvingen van de displays in dit geval, "Corning Gorilla Glass" ontmoeting.

De eerste generatie Corning Glass heeft ondergaan voortdurende verbeteringen, zodat Corning aan het begin van 2012 introduceerde de Gorilla Glass 2. Dit wordt veelvuldig gebruikt in de schermen huidige merk smartphones en tablets. Bekende fabrikanten zoals Samsung en Motorola zijn zo goed vertegenwoordigd als Apple-apparaten.

Bovendien, beschermende films uit de onbreekbaar glas voor veel populaire mobiele telefoons in de handel verkrijgbaar. Om een ​​smartphone perfect beschermen die niet van nature een Gorilla Glass display. In hoge klasse apparaten glas maar nu al behoort tot de display om de standaard te beschermen - en niet alleen op het gebied van smartphones, zoals de iPhone geval. In de multimedia-omgeving, wordt de veiligheid glas gebruikt voor het touch screen MP3-spelers of de grote schermen van Lenovo, Dell & Co.

Gorilla Glass 2 opgewonden door een hoge weerstand

Het glas van Corning bestaande uit alkali-aluminosilicaat. Dit mengsel opgewonden door een onvergelijkbaar sterke, chemische hardheid en weerstand. Evenzo heeft flexibiliteit. Deze bijzondere samenstelling is de reden waarom het glas vrijwel onverwoestbaar. Er is minder bros en is veel moeilijker dan normaal glas gebroken. Dankzij de hoge slagvastheid is zeer robuust. In de regel is het niet eens kapot als uw mobiele telefoon of valt op de harde tegelvloer of een zwaar voorwerp op het valt.

Zeker weet je het illustratieve testen: proefpersonen geconfronteerd met al mijn gewicht op het scherm of met een hamer op een. Gorilla Glass kan niet dankzij zijn extreme hardheid imponeren. Dit brengt ook een zeer hoge krasvastheid mee. Zelfs de sleutelhanger die je draagt, samen met de smartphone in uw zak, kan het instrument niet schaden.

Als dat zo onhandig op de grond vallen uw smartphone dat het glas breekt, je bent nog steeds aan de veilige kant: Dit is glas met extreme weerstand tegen breuk. Dit betekent dat de touchscreen Gorilla macht niet willen gewoon glas in duizenden gevaarlijke splinters. In plaats daarvan alleen de beste haarscheurtjes vormen.

De nieuwe samenstelling van het glas, zodat het kan worden gebogen, in tegenstelling tot de eerste versie. Dat maakt het ideaal voor touch screens met een lichte curve. Deze kromming verschaft een verbeterde weergave van het display en betere scherpte. Dus bijvoorbeeld, had de Samsung Nexus en Nexus S afzien van de Gorilla Glass de eerste generatie, omdat het niet kon worden verzoend met het vegen curve toont de apparaten. Dankzij de geavanceerde tweede generatie, bijvoorbeeld, zou de Nexus 4 voorzien van een gebogen veiligheidsglas zijn.

De dunne wanddikte van het glas heeft vele voordelen

Een van de andere, de grote voordelen van de tweede generatie is de fabelachtig dunne wanddikte. Het is 30 procent dunner dan zijn voorganger. Het glas van de eerste generatie werd naar verbruik tussen ongeveer 0,4-2,0 mm dun. Als je het al super slanke verscheen, zult u versteld staan ​​van de Gorilla Glass 2. Schermen voor smartphones en beschermende films voor displays zijn verkrijgbaar in legendarische wanddikte van 0,33 millimeter.

Dit maakt het geven van een visuele indicatie juist hier iets. Aan de andere kant, de ultra-dun glas zorgt ervoor dat uw gegevens beter vanaf het apparaat worden gedetecteerd op het aanraakscherm, zoals het geval was toen soms gevoelig voor storing Gorilla Glass de eerste generatie.

Bovendien is het glas van de tweede generatie gekenmerkt door zijn dunne doorschijnende dan zijn voorganger. Dit zorgt voor een helderder scherm dat u comfortabel kunt lezen met een hoge zonnestraling zelf.

Als conclusie kan worden gezegd: Als je niet kan kiezen tussen twee anderszins zeer vergelijkbare smartphones, kan de keuze tussen het veiligheidsglas eerste of tweede generatie zeker een aankoopbeslissing te bereiken. In tegenstelling tot zijn voorganger, de verbeterpunten en uw nieuwe apparaat te geven een extra lange levensduur.

Tags: Mobile, glas, display glass

Gerelateerde Artikelen aan Alles wat je moet weten over Gorilla Glass 2

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden