May 30

Om een ​​leven te geven, is de mooiste kant van het leven. Dat iemands leven is zo ingewikkeld over, wordt vaak over het hoofd gezien in vergelijking met de voordelen van de ouders bestaan. Niettemin: Wat vroeger was geen probleem, moet met kind lang overleg en voorbereiding. Alleenstaande ouders krijgen deze gratis in Elterntum complicaties meestal gevoeld meer geweld; Bijvoorbeeld, als je weer verliefd worden en de vraag van contracten met de nieuwe vriend in de kamer beschikbaar is.


Alleenstaande ouder bewegen in met een vriend?


Een gezamenlijke vakantie met uw kind en een vriend kan het plan van krimp verzegelen.Kennismakingsgesprek - een alleenstaande ouder nieuwe partnerschappen de weg vrijmaken

De liefde tussen ouder en kind is het grootste ding. Toch is de liefde van een partner is een onvervangbare ding. Alleenstaande ouders moeten niet altijd alleen blijven buiten beschouwing. Zonder rekening te houden het werkt maar natuurlijk meer.

 • Laat uw kroost bijvoorbeeld niet maken elke week een nieuwe partner, omdat discontinuïteiten dit soort onzekerheid en verwarring kunnen vertrekken. Tijdens de dating fase invoering is daarom nogal ongepast wanneer spreken, maar van een relatie, kind en de nieuwe partner moeten krijgen om elkaar te leren kennen in een tijdige wijze.
 • Geschikt voor Kinderen ventures voor langzaam snuiven zijn meestal het meest logisch. Als u uw kind met een fait accompli en je nieuwe vriend te integreren ongevraagd als de nieuwe man aan uw zijde in het gezin leven, dan is het nageslacht zou kunnen voelen afgesnauwd.
 • Het is vooral belangrijk dat het kind uw terugkeer locatie scheiding heeft verwerkt voorafgaand aan het krijgen van de nieuwe partner te leren kennen. Mogelijk, zo'n proces plaatsvinden met familie therapeutische hulp. Een onbewerkte scheiding namelijk kunnen leiden tot een nieuwe partner wordt onafhankelijk van zijn persoon veracht.
 • Ook voor uw nieuwe vriend, de kennis is zeker niet gemakkelijk. Praat op voorhand over eventuele angsten en onzekerheden van zijn hand. Omdat uw kind is onzekerheid binnen een korte tijd waar te nemen en die op zijn beurt is niet een geschikte basis voor de eerste sniff. Aangezien de eerste ontmoeting maar is bepalend voor de toekomstige relatie, een onbezorgde omgang met elkaar op dit punt is nog belangrijker.
 • Je hoeft niet naar een deel met een nieuwe partner om gewoon omdat uw kind niet hem graag. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, zul je vroeg of laat hem vertellen dat dit je nieuwe vriend in de aanbevolen persoon. Empathie is hier essentieel. Je moet hechten aan de nieuwe partner in de voorkant van uw kind onder alle omstandigheden een vader-achtige rol. Ook moet je de emotionele situatie van uw kind te negeren. Neem angsten en antipathieën van uw kind altijd ernstig. Maar maakt u uw nageslacht toch duidelijk dat je de beslissing over uw nieuwe partnerschappen te maken.
 • Een goed gemeistertes kennis is de basis voor een continu grotere integratie van de nieuwe vriend in het gezinsleven. Ga voorzichtig en stap voor stap, naar een van de twee partijen te overweldigen. Als de nieuwe partner eerder werd geïntegreerd in het dagelijkse gezinsleven, zal iedereen die betrokken is het gemakkelijker te vinden, wanneer de vraag van de contractie.

Deze vraag is moeilijk precies beantwoorden volgens één ouder (r), omdat kinderen stabiliteit nodig. Wanneer is je nieuwe relatie waarschijnlijk stabiel genoeg die samen een verantwoorde kan trekken?

Samentrekking - met kind en vriend (in) onder één dak

Stabiliteit wordt gemeten door de tijd. Tijd is van de samentrekking met een nieuwe partner als een alleenstaande ouder (r) dus belangrijk grootte. Of is het?

 • Nr, want een relatie bijvoorbeeld jaren goed gaat en nog niet na een geplande jaren samen binnen een paar weken. Aan de andere kant kan de samentrekking goed gaan na twee maanden, hoewel de partners nog niet echt kennen. De reden hiervoor: de gemeenschappelijke leven is de lakmoesproef van elke relatie, en slechts over hem kan zijn uitspraken over de stabiliteit van een partnerschap vergadering.
 • Het dagelijks leven voor twee een ervaringen in principe alleen met de co-existentie. Zolang het niet te proberen, kun je niet zeker of het ook na jaren van de relatie zou werken. Het is dan ook zinloos om een ​​vaste periode van tijd die moet verstrijken voordat de toegang tot een gemeenschappelijke accommodatie te geven. Stabiliteit is natuurlijk belangrijk, maar de stabiliteit van uw nieuwe partnerschap in plaats van zijn / haar inzet voor uw familie te beoordelen.
 • Tenminste moet u en uw kind het gevoel van het hebben van de / nieuwe vriend (in) echt voldaan voordat gesproken over de krimp te hebben. Dit is precies de reden waarom boven van de nieuwe partner beschreef de integratie in het gezinsleven een uiterst belangrijk onderdeel voor het samenleven.
 • Een gemeenschappelijke vakantie kan helpen om de situatie beter te evalueren. Ook vakantie is niet elke dag, maar het is een uitzonderlijke situatie waarin uw kind en / nieuwe vriend (in), moet opschieten met elkaar 24 uur per dag. Voert een 14-daagse vakantie zonder enige problemen, die minstens een indicatie dat een leven samen in het rijk van het mogelijke is kan zijn.

Een vraag is cruciaal: Kan uw kind zich voorstellen leven samen?

Verplaatsen of verzamelen? - Faciliteren van de nieuwe situatie kinderen

In tegenstelling tot uw dating keuzes, moet uw kind intensief worden betrokken bij de kwestie van de contractie.

 • Kan uw nakomelingen ooit gedacht om te leven met uw nieuwe partner onder één dak? Praat met je kind over het project. Ten eerste, een privé-gesprek geschikt is. Daarna is ook nuttig voor de nieuwe partner te praten. Wonen samen om te beslissen over het hoofd van het kind is onvoldoende.
 • Toen hem werd gevraagd met wie je een nieuw partnerschap te behouden, heeft u het alleenrecht om te besluiten dat uw kind slechts zijdelings wordt beïnvloed. Het moet niet worden begrepen door de nieuwe partner, kan de afstand worden gehandhaafd. Samen te trekken, dan is uw kroost zelf heel direct getroffen. Handhaaf afstand in dit geval onmogelijk. Uw kind het idee weigert helemaal uit, dan moet je echt het project te heroverwegen.
 • Legt uw Scion akkoord gaat, zal de verhuizing bij de hand. Echter, moet je jezelf de vraag stellen of een feitelijke verhuizing is noodzakelijk. Is er voldoende ruimte in uw huidige accommodatie beschikbaar is, moet u overwegen om de nieuwe partner vragen om te voeden.
 • Voor uw kind, is het beter niet te hebben om de vertrouwde omgeving te verlaten. Op deze wijze voelt veiliger. Nieuwe vriend plus nieuw appartement en elke school of kleuterschool verandering kan gemakkelijk overweldigen de Scion in combinatie.
 • De vraag van de ruimte mag niet te naïef op krimp worden behandeld. Het is uiterst belangrijk dat zowel uw kind en het / de nieuwe vriend (in) hebben een retraite. Zit al vanaf het begin op een kleine ruimte, dan zal dit waarschijnlijk snel tot problemen leiden.

U ziet, als je voorzichtig zijn, zorgvuldig en verantwoord, kan het werken met de krimp ondanks Alleinerziehendemstatus. Uw rol als een moeder of vader hoeft een verklaring van afstand van een nieuw partnerschap impliceert niet. Je hoeft niet te beslissen - met de juiste aanpak vindt u alles wat je ooit zou willen hebben.

Tags: Kinderen, vriendin, Vriendje, alleenstaande ouder contract

Gerelateerde Artikelen aan Alleenstaande ouder bewegen in met een vriend?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden