May 30

Is uw periode als gevolg van en je merkt alleen spotten, dit kan verschillende oorzaken hebben. Om dit te verduidelijken, moet u uw gynaecoloog te raadplegen.


Alleen spotten held periode - Mogelijke oorzaken


Een spotting gaat vaak gepaard met pijn in de buik.



Een spotten Je herkent het feit dat het bloed heeft een donkere kleur en vaak een onaangename geur. Het is erg strak. Als u uw menstruatie verwacht, kan het oude bloed dat wordt afgevoerd met de regel zijn. Dit is onschadelijk in de meeste gevallen, en het is voldoende als de bloeden observeren. Kom echter pijn in de buik voegde eraan toe dat spotten niet beluisteren of ruiken ze erg ziek, moet u onmiddellijk een arts te raadplegen.

Een spotting kan een zwangerschap

  • Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd, is het mogelijk dat een spotten duidt op een zwangerschap. Het kind is niet in gevaar in dit geval. Het kan een Einnistungsblutung of een kleine hoeveelheid oud bloed wordt getransporteerd naar buiten. Hoor het bloeden snel weer op, moet je geen zorgen te maken. Als ze meer en pijn worden toegevoegd, kan het een beginnende miskraam. Je moet medisch advies dringend te zoeken.
  • Als u lijdt aan een hormonale stoornis, kunt u een periode krijgen een lichte spotten. Dit geldt bijvoorbeeld in het polycysteus ovarium syndroom. Zelfs als het nemen van de mini-pil kan zeer zwak regel.

De periode kan, na het spotten van falen

  • Met een spotting Ook menopauze te kondigen. Met de leeftijd, maar bouwt een dun slijmvlies in de baarmoeder. De periode kan onregelmatig zijn omdat de dunne slijmvlies niet wordt afgewezen.
  • Soms langer duurt buiten om kleine hoeveelheden te vervoeren. U krijgt in plaats van een periode, een vage spotten. Als u pijn en geen stank ervaren, kunt u eerst afwachten of je een nieuwe menstruatie krijgen.

Een spotting kan op elke leeftijd voorkomen en onschadelijk of pathologische oorzaken. Van bijzonder belang is het bloeden indien het optreedt na de menopauze bij oudere vrouwen. U kunt een tumor aan te geven. Om deze reden, moet u onmiddellijk een arts te raadplegen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Alleen spotten held periode - Mogelijke oorzaken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden