May 31

Er zijn talloze oefeningen waarbij individuele spiergroepen. Oefeningen die alle spieren te trainen zijn moeilijk te vinden. De oefening "Een trein voor alle spieren" aan de controle-kabel en de brug zijn twee oefeningen die een beroep doen op en trainen van alle spiergroepen.


Alle spieren werken - 2 effectieve oefeningen


Ook op de gymnastiek mat effectief kan worden getraind.Wat je nodig hebt:

 • Trekkabel
 • Fitness mat

Training met de kabel te trekken alle spieren

Een effectieve oefening om alle spieren, train is de zogenaamde "A treinen in alle spieren." Concreet zijn dit de been- en armspieren, buik en billen spieren en borst en rug spieren, die worden getraind. Als hulpmiddel voor deze oefening een kabelrol nodig. Dit kan normaal worden gevonden in een sportschool.

 1. Stel je voor. Eerst in de juiste uitgangspositie Dit is een lunge met zijn rug naar de stuurkabel. Houd het handvat van de stuurkabel op borsthoogte in zijn rechterhand.
 2. Voer de rechterknie, waarin ten stap voorwaarts positie, nu vlak boven de bodem naar beneden.
 3. Houd deze positie als alle houdt posities voor ongeveer 30 seconden, dan weer rechtop. Als je de rechterarm te verhogen en het totale gewicht moet naar voren worden geschoven.
 4. Kies 8 tot 12 oefening herhalingen, als je de spier gebouw als een training doel hebben verstrekt. Maak 10 tot 15 herhalingen, als je doel is uithoudingsvermogen.
 5. Zorg ervoor dat gedurende de hele oefening op een schoon en rustig, niet te snel oefening ontwerp tot de beste training resultaten te bereiken.

De brug neemt de verschillende spieren

De brug is een oefening waarbij het bovenbeen, buik en rug worden geclaimd. De armen zijn prachtig gevormd bij deze oefening.

 1. Neem een ​​fitness mat en liggen plat op je rug op. Hoek om het houden van uw benen.
 2. Plaats beide voeten met een hüftbreiten afstand tot de grond, zodat beide zolen goed en de vloer rusten.
 3. Verleng beide armen aan dezelfde zijde van zichzelf, zodat zij tonen de richting en voeten de handpalmen naar de grond.
 4. Vervolgens moet je zo ver mogelijk zal gaan en vervolgens te houden voor ongeveer 30 seconden op de heup.
 5. Bij het verhogen van deze oefening, kunt u een been in de lucht te rekken. Zorg ervoor dat zelfs dan zijn de dijen parallel. Ga na ongeveer 15 seconden de poot.
 6. Lager na 30 seconden, de richting heup mat uit, maar net genoeg zodat de mat niet zal worden beïnvloed. Dan is de heup wordt weer omhoog uitgerekt.
 7. Maak ongeveer 10 oefeningen een korte pauze. Dit moet een maximum van 1 minuut. Dus alle spieren kan idealiter worden opgeleid.
 8. Bij de uitoefening van dat je voeten hebben altijd een stevige voet net onder de knieën. De opwaartse en neerwaartse bewegingen mag niet te hectisch en te snel worden uitgevoerd. De positie moet met het oog op een effectieve training effect te bereiken rustig worden gehouden.

Beide oefeningen zijn zeer effectief en werken alle spieren gebieden. De eerste van de twee oefeningen is goed geschikt om dit te doen in de sportschool. De tweede oefening kan uitstekend uit thuis of worden uitgevoerd in het hotel, want het duurt maar een fitness mat is vereist.

Tags: sport, Training, krachttraining, spier, trekkabel, geschiktheid

Gerelateerde Artikelen aan Alle spieren werken - 2 effectieve oefeningen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden