May 31

Veel zwangere vrouwen zijn erg bezorgd over alcoholgebruik tijdens de zwangerschap. Het staat buiten kijf dat je alcohol moet vermijden tijdens de zwangerschap, maar wat als je een non-alcoholische bier te drinken? Kunt u de alcoholische drank, tijdens de zwangerschap?


Alcoholvrij bier tijdens de zwangerschap?  - Dan moet je op moet letten


Als zwangerschap mogelijk geen alcohol.Veel vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap de drang en het verlangen naar een non-alcoholische bier. Veel vrouwen geven na de drang zonder je schuldig te voelen. Maar hoe werkt het echt kijken? Heeft u zorgen te maken over het voordeel van een alcoholvrij bier in de zwangerschap gedachten?

Geniet van alcoholvrij bier zwangere zelden

  • Als u regelmatig zou genieten van alcohol, zou het je organen vallen. Pancreas, lever en het zenuwstelsel worden aangevallen. Als u of andere vrouwen zou nemen tijdens de zwangerschap regelmatig alcohol drinkt, zou u het risico van het brengen van een kind met foetaal alcohol syndroom om de wereld te draaien. Dus Vermijd se regelmatige alcoholconsumptie.
  • Ziekte zich voor het eerst in de 20e eeuw in de jaren '60 op: De kinderen betrokken had de volgende kenmerken: ooglid kolom, die schuin naar beneden liep, een grote afstand tussen de mond en neus, een verbreed neusbrug, lage set oren dan normaal, smalle lippen. In essentie Ook belangrijke onrust en soms liet zelfs een verstandelijke beperking en een lagere intelligentie dan 'normale' kinderen. De moeders van deze kinderen werden tijdens de zwangerschap grote hoeveelheden alcohol regelmatig genomen.
  • Maar betekent dit voor je net zo goed, zo niet alcohol afhankelijke, aanstaande moeder, hoef je niet eens toegestaan ​​om een ​​klein glas champagne of een alcoholvrij bier te drinken, omdat dit nog steeds kan een lage resterende alcohol te hebben? Nee - het niet. Let er echter op, dat zelfs de kleine hoeveelheden alcohol door de placenta (moederkoek) op het ongeboren leven fuseert met u. Het staat nog steeds stevig geen onschuldig ondergrens om een ​​bepaalde hoeveelheid alcohol.
  • Medisch advies wil daarom nagaan aanbevolen om tijdens de zwangerschap is absoluut geen alcohol. Toch moet je niet laten gek. Bedenk echter, zelfs vruchtensappen die zijn een dag of twee, reeds gevormde alcohol en drink met vruchtensap alcohol. Desondanks werd tot dusver geen alcoholische misvormingen bij genieten vruchtensap nog gevonden. En er rekening mee dat zelfs in jam en gelei ongeveer 0,3 volumeprocent alcohol is opgenomen. Zelfs normale Mischbrot bevat na rijping 2-4 gram ethanol per kilogram. Af en toe een alcoholvrij bier kan worden genoten in de zwangerschap dan ook vrij.
  • Ook uw lichaam zelf vormt alcohol. Hebben automatisch mensen, en daarom ben je, een alcoholpromillage van 0,03 per duizend. Dat zou een zuivere alcoholpromillage van 1,68 gram vertegenwoordigen op een 80 kilo man. Waarom de alcohol wordt geproduceerd in de mens, maar is nog niet duidelijk.

Wat te zoeken tijdens de zwangerschap

  • Zij kunnen van tijd om te genieten van alcoholvrij bier, maar nog steeds afzien van reguliere, dagelijkse plezier, omdat het ongeboren kind alcohol afbreekt veel langzamer dan de moeder, die de alcohol had genomen.
  • Drink gepropageerd thee en water tijdens de zwangerschap. Zelfs vruchtensappen namelijk alcohol bevatten.
  • Vermijd Kefirprodukte. Kefir bevat ook een alcohol op zich.
  • Maar laat dat je helemaal gek te maken. Geniet van uw gewone vers fruit en gemengd brood, die ook alcohol kunnen bevatten. Het is nu en ook veilig tegen een alcoholvrij bier bezwaar.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, baby, alcohol, zwangerschap, alcoholvrije

Gerelateerde Artikelen aan Alcoholvrij bier tijdens de zwangerschap? - Dan moet je op moet letten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden