May 30

De Alcatel One Touch is een vrij goedkope smartphone. Toch moet het goed werken als zorgvuldig behandeld. Toch komt het vaak voor dat hangt. Als dit het geval is met uw telefoon, kunt u de fout met een beetje geluk op te lossen maar.


Alcatel One Touch hangt - wat te doen?


Helaas, een telefoon die hangt te nemen, is nauwelijks bruikbaar.One Touch hangt - vaak software is de schuld

Smartphones Je moet je voorstellen hoe weinig computer - ze hebben vergelijkbare technologie en daarom hebben ook vergelijkbare bronnen van fouten. Het komt met de allrounders onder de telefoons vaak om softwarefouten. Dit is z. B. het geval wanneer een nieuw bestand afgespeeld of app "botsen" met de rest van het systeem. Net als bij een pc, kan dit ook leiden tot een mobiele telefoon crashes of plotselinge hellingen.

  • Als uw Alcatel One Touch hangt het meest recent, denk het wel op het eerste, wat er nieuw is op de telefoon. Als je een nummer, kan een app speelt slechts een paar foto's? Verwijder deze, omdat ze zouden kunnen zijn schuld.
  • Als het gaat om een ​​app, die is natuurlijk vervelend. Soms helpt het, maar om ze te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren alleen - opnieuw installeren van de data kan de software probleem oplossen.
  • Als dit niet helpt, kan het zijn dat uw Alcatel One Touch werkt met verouderde software. Indien u onlangs in kennis gesteld van een update van het besturingssysteem, is het nu dus tijd om dit toe te passen.
  • Ook niet helpt, opent u de smartphone menu-instellingen en zet deze op de fabrieksinstelling. Maar let op: apps en persoonlijke gegevens zullen verloren gaan! Haal dus eerder in het bijzonder foto's, SMS en nummers op de PC.

Een schade water bij Alcatel Mobile Phone

Als de telefoon is onlangs altijd hangt nog iets ergers kan zijn om de schuld als een software probleem: waterschade. U kunt nu denken dat de mobiele telefoon niet nat, maar, maar omdat je kunt voor de gek houden. Als een smartphone tot zeer koud en zeer warm, kan condenseren in ophopen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren, als je het uit te schakelen 's nachts en slaap tijdens de winter met de ramen open. In de ochtend, neem het met een andere kamer en zet hem aan - al is het grote temperatuurverschil daar. Natuurlijk, er moet dus niet noodzakelijk leiden tot waterschade, maar als dat is geen garantie. Als een overeenkomstige schade gevonden, moet je de reparatiekosten dus aannemen zelf. In individuele gevallen is het meer waard is, dan zuzulegen een nieuwe smartphone.

Tags: telecommunicatie, fout, Mobile, waterschade

Gerelateerde Artikelen aan Alcatel One Touch hangt - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden